Nyugdíjas pedagógusok figyelmébe!

Nyugdíjba_vonuló_pedagógusok 2009-ben. (fotó: dt.)Tisztelettel felhívjuk a szentesi nyugdíjas pedagógusok figyelmét arra, hogy díszoklevél adományozására jogosult az a pedagógus, aki legalább 30 év szolgálati idõvel rendelkezik, és 50, 60, 65, illetve 70 évvel ezelõtt kapta óvónõi, tanítói, tanári oklevelét.

A Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Polgármesteri Irodája a díszoklevél (arany, gyémánt, vas, rubin) adományozásához a jelentkezõk kérelmét felterjeszti az illetékes felsõoktatási intézményhez. A kérelem benyújtásának határideje: 2015. március 1.
A díszoklevél várományosának kérelméhez csatolandó dokumentumok: eredeti oklevél másolata, rövid szakmai önéletrajz (munkahely, beosztás, kitüntetés), szolgálati idõ igazolása (munkakönyv másolata), adóazonosító jel, TAJ-szám, Nyilatkozat, hogy hol kívánja átvenni a díszoklevelet.
A gyémánt-, vas-, rubindiploma-kérelemhez az önéletrajz mellett a korábbi díszoklevél másolatát kell mellékelni. A felsõoktatási (jogutód) intézmény a kérelmet a fenti okmányok megléte esetén fogadja, és dönt a díszoklevél adományozásáról.
A díszoklevél igénylésével kapcsolatos ügyintézés miatt a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Polgármesteri Irodáján szíveskedjenek jelentkezni személyesen, illetve levélben a 6600 Szentes, Kossuth tér 6., I. emelet 202-es irodájában vagy telefonon a 63/510-301 telefonszámon.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.