Jótékonykodó pálmások

Karácsonyi üdvözlet_2014.Kedves Olvasó! A Pálmások Szövetsége ezúton is köszöni az önkormányzati választásokon kapott támogatást. Igyekszünk megszolgálni a bizalmat.

A kampány két hónapi idõszaka után figyelmünket ismét megosztjuk a közélet és a jótékonyság között. Ezt már novemberben elkezdtük a tizenhetedik véradó akciónkkal. Felhívásunkkal segítettük a november 27-re, a  Magyar Véradók Napjára szervezett véradást, sikerrel. Eddigi akcióink eredménye mintegy ötszáz véradás. Köszönjük ezt a felkérésünkre karjukat önzetlenül nyújtó, vérükkel segítõ kedves véradóknak!
Bensõséges, kellemes karácsonyt és boldog új évet, jó egészséget kívánunk Nekik, kedves Családjuknak. Várunk mindenkit a további véradásainkra is.

A Mátéffy óvodában jártunk.

December az Advent, a Mikulás, a szeretet, a család hónapja. Különösen a gyerekek várják nagyon az ajándékokat. Hagyományainkhoz híven ez évben is segítünk örömet szerezni. December 5-én 9 órakor a Mátéffy utcai Óvodában jártunk és részesei lehettünk, amint a csöppségek boldogan vették át a Mikulás bácsitól az ajándékcsomagot. Persze mi sem mentünk üres kézzel. Az óvoda 60 éves fennállása és az ünnepek alkalmából 50 ezer forintos támogatásunknak köszönhetõen gazdagodott az óvoda egy profi fénymásoló géppel. A foglalkozásokhoz, játékokhoz szükséges sok-sok rajzzal, munkalappal fogja segíteni az óvó nénik munkáját, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az oviban.

Az Apponyi téri ovisok játékokat kértek és kaptak.

Nyomban utána, 10 órakor már az Apponyi téri Óvodában voltunk. Itt is összefutottunk – nem véletlenül – a Mikulással. Õ hozta csomagjait és minden csoportban külön-külön átadta. Mi itt 50 ezer forint értékben játékokkal ajándékoztuk meg a gyerekeket. Jó volt nézni, amint alig várták, hogy felfedezzék, mit rejtenek a díszes csomagolások.
A decemberi ünnepi ajándékozásaink sora még nem zárult le, egy továbbit tervezünk, azt is 50 ezer forint értékben.  Választásunk a Szent Anna utcai óvodára esett, itt a kicsik felajánlásunkból egy rádiós magnót, valamint rajzeszközöket használhatnak az új évben.
Ezek az akcióink hagyományosak már, hiszen hetedik éve adunk Mikulásra, Karácsonyra ajándékokat. Ennek lehetõségeit a Pálmások Szövetsége tagjainak önzetlen agyagi felajánlásai teszik lehetõvé.

A karácsonyi ünnepség keretében tettük bejelentésünket a Szent Anna óviban.

Mi nem tartunk városi gyûjtést, tagjaink és szimpatizánsaink segítségével, szerényen, de meleg szívvel igyekszünk segíteni, boldogabbá tenni az ünnepeket és a hétköznapokat.
Aki szívesen csatlakozna akár véradó, akár jótékonysági akciónkhoz, jó szívvel várjuk, megköszönjük.

Horváth István elnök

Egy hozzászólás “Jótékonykodó pálmások” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Mikulás az Apponyi téri „Mocorgó” óvodában a szentesi PÁLMÁSOK Szövetsége támogatásával
    „Mikulás, Mikulás, mindene de csudás:
    Legszebb a puttonya,
    ajándékból, minden jóból ki nem fogy soha!
    Mikulás, Mikulás, mindene de csudás:
    Legjobb a jó szíve,
    ajándéknál dúsgazdagabb jósággal van tele!”

    Az idei Mikulásra való ünnepi készülődés kellemes meglepetéssel fokozódott, mikor óvodánkat felkereste Hegedűs István a szentesi Pálmások képviseletében. A Pálmások Szövetsége 50 000 Ft jótékony adománnyal tette gazdagabbá és teljesebbé az óvodánk négy csoportjába járó gyermekeinek ünnepét. A felajánlásból vásárolt játékokat boldogan vették birtokukba kicsik és nagyok.
    Az óvoda nevelői közössége ezúton is hálásan köszöni az önzetlen felajánlást, mely óvodás gyermekeink számára az idén még örömtelibbé tette a Mikulással való találkozást.
    Ezúton kívánunk Békés Karácsonyt, és sikerekben gazdag Boldog Új Évet!
    Az óvoda valamennyi dolgozója nevében:
    Felföldiné Mácsai Violetta
    tagóvoda vezető

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.