Azok a csodálatos részletek… – Mire jó a Bilibo?

Kiváló foglalkoztató ajándék karácsonyra a Bilibo.Örömteli, ha van olyan üzlet, ahol a vásárló arra is kérhet és kap magyarázatot, hogy miért és miben tér el egyik áruféleség ára a másikétól. Melyek azok az apró részletek, amelyek növelik vagy csökkentik az érte fizetendõ összeget.

A Heureka Bõrdíszmû Játék- és Ajándék Üzlet tulajdonosa, Horváthné Anna nagy hangsúlyt helyez minden apró részlét áttanulmányozására, a szükséges információk beszerzésére, hogy vásárlói számára a legkézenfekvõbb  tanácsokat tudja nyújtani: mi a különbség pénztárca és pénztárca vagy egyik-másik táska, játék, kesztyû rejtett értékeiben.
S ha már játékról esik szó, itt van mindjárt a Bilibo. Ez az újdonság az egészen picik foglalkoztató, készségfejlesztõ játéka is lehet, több funkciós, kreativitást ösztönzõ, ám csodálatos voltát éppen az egyszerûsége adja.

Nem kényszerít elõre meghatározott játékformát a gyerekekre. Kreativitást egyensúlyt fejleszt. A játékcsalád tagjai egymással kombinálhatók, a gyerekek koruktól és érdeklõdésüktõl függõen használhatják.
Elõnye, hogy tud vele játszani a pici egyedül, de gyermekével együtt a szülõ is.
Horváthné Anna megköszöni Vásárlói figyelmét, az Olvasóknak, hogy folyamatosan követik a Heureka ajánlatait és inspirációt adnak az üzlet kínálatának alakításához. Mindannyiuknak kellemes ünnepeket kíván!
(x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.