Az ember több, mint a teste … – Új módszer mindenkinek!

Arckezelés, feltöltés, minusz hét év.Ezt a cikket azoknak ajánljuk, akik nyitottak az új dolgok iránt, de azokat is szeretnénk elgondolkodtatni, akik nehezebben fogadják be a változás igényét. Ha ön szeretné nap mint nap jobban érezni magát a bõrében, örülne, ha könnyebben találna munkát, és családja boldogulását minél tovább fitten, egészségesen óhajtja szolgálni, ezt az írást most feltétlenül tovább kell olvasnia!

Mészárosné Osztás Mária éveken át a kórház intenzív osztályán dolgozott ápolónõként. Szemtanúja volt annak a sok-sok emberi szenvedésnek, amely így vagy úgy, de megváltoztatta az emberek életminõségét. Sokakkal beszélgetve a reagálás mindig ugyanaz volt: a saját egészségük nem jelentett igazi prioritást, minden más elõbbre való, család, anyagiak, életvitel, elérendõ célok… Ezek után döntött úgy, hogy az élet már kevésbé minõségi megtartása helyett inkább  az egészséges állapot fenntartásában szeretne embertársainak segíteni.
Ilyen elõzmények után beszélgettünk vele a Kereskedõház emeletén található Egészségkuckóban, amely saját szalonja, és amelyben június óta egy különleges, városunkban egyedülálló szolgáltatást nyújt vendégeinek, a szépülni, fiatalosan élni vágyó hölgyeknek, uraknak.
– A saját szalonig úgy jutottam el, hogy folyamatosan képezem magamat, így jöttem rá arra, hogy az ember több, mint a teste. Az öregedéshez az vezet, hogy mentális fejlõdésünk folyamatában elakadunk és lemondunk az igazi megoldásokról. Nem tudjuk, hogy valójában nincs a szervezetünkben öregedésért felelõs gén, ezt kutatások bizonyítják. Olyan a testünk, mint egy összeszokott zenekar, amely egyszer csak elkezd  szétesni, és a karmester sem képes már szembenézni a valós problémákkal.
Így lettél egy igazán kreatív karmester…
– Mondhatjuk, hiszen ma már az öregedés folyamata megfelelõ táplálék kiegészítõk használatával, tudatos gondolkodással, a sejtek legapróbb részeiig visszaható vitaminpótlással lelassítható. Olyan eljárásról beszélek, amelyrõl még kevesen hallottak, de hosszú távon mégis ez jelenti a jövõt, ha valaki boldogulni szeretne az életben, és minõségi életet kíván élni hosszú ideig.
Látok itt apró, de annál nagyobb tudással bíró készülékeket. Milyen idõs korban lehet ezeket használni? 
Kupon, amely az Egészségkuckóban váltható be.– A belsõ mellett a külsõ öregedés folyamatának megelõzése is fontos. A szülõk felelõsségét felhívnám arra, hogy már 18 éves kortól tudatosítani kell gyermekükben saját választása: milyen minõségû életet képzel magának 10, 20, 50 év múlva. Fontos pl, hogy értsük a narancsbõr probléma lényegét, mert ez nem csak esztétikai kérdés, nem csak ezért kell megoldani.

Kiváló lehetõség mind a hölgyek, mind az urak számára, hogy az ünnepekre, a báli szezonra megszépüljenek. Egyetlen arckezeléssel – a szakemberek szerint – hét évet lehet letagadni az életkorunkból. Kipróbáltam, tényleg fantasztikus, bátran ajánlom mindenkinek!
Az alábbi kuponnal most 30% kedvezménynyel próbálhatják ki és élvezhetik arcukon a számítógépes egér nagyságú csodakészülék, és a hozzá tartozó ampullák jótékony hatásait. Gyorsan, hatékonyan tisztítja ki az arcbõr pólusait, és tölti fel energiával, selymes simaságot adva a bõrnek az egészen mély rétegekig.
Éljenek a lehetõséggel,  most szinte ingyen. Legyen igényük a minõségre! Mészárosné Osztás Mária bejelentkezésüket, érdeklõdõ hívásaikat a 06-20/436-3322-es  telefonon fogadja.
– dite –  (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.