Az édeni pillanatokért – Éden, a minőség

Mikulások valódi csokoládéból.Közelednek az év “legédesebb napjai”, amelyeket már minden gyermek nagyon vár, s amelyek fejtörést is okoznak a gondoskodó szülõknek: honnan, mit és mennyit kellene beszerezni az egy idõre rejtekhelyre szánt édességekbõl.

Válasz az Éden Édességbolt, ahol mintegy harminc féle kimért szaloncukorból és legalább tizenöt féle dobozos termékbõl lehet választani. Ezen kívül pl. a diabetikus szaloncukor és csokoládé különlegességek, valamint refluxosok számára készült édességek szolgálják azt a célt, hogy senki se maradjon ki az ünnepet megédesítõ élményekbõl.

Mintegy 30 féle szaloncukor közül választhat.

Számtalan ötlet jöhet szóba a retro csoki mikulástól az újszerû csomagolásokig, ám a csokoládé minõsége elsõdleges. Remek pénztárcabarát megoldásokat találunk az üzlet kínálatában akkor is, ha a táblás és a darabos apró csokoládék rendkívül gazdag választékából szeretnénk örömet szerezni szeretteinknek.
Ne feledkezzenek meg a közelgõ Erzsébet, Katalin, Miklós, Ferenc névnapokról, egyedi márkás italkülönlegességgel köszönthetik fel õket a bolt kínálatából. Mikuláscsomagokra, ajándékcsomagokra elõrendelést felvesznek az Éden munkatársai, nyitottak arra is, ha egyéni csomagolást szeretnének.
Keressék fel a Kossuth utcán, meseszép kirakata már maga édeni látvány.

Kép és szöveg: dite (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.