Az év végi gasztro piacokról… – Adventre készülve

A holnapi rendezvényről. A Garaboly Gasztro Piac legközelebb a hét végén, 15-én szombaton fogadja látogatóit, melyrõl az alábbi plakát is sokat elárul.

Nyolcadik alkalommal csodálkozhat rá a nagyközönség a gólyásházban rendszeressé váló termelõi piac hagyományteremtõ kínálatára. Ahogy minden alkalommal, most is számíthatnak különlegességekre, mint pl. a gyógynövényes csokoládék, mezei gomba készítmények vagy a bio zöldségek, gyümölcsök, sajtféleségek  egyre gazdagabb választéka, s még sorolhatnánk a sok-sok házias jellegû, természetes alapanyagú finomságot.  Közeleg az év vége, újra ásványok is lesznek.
A közös bográcsban ezúttal töltött káposzta fõ majd, a pogácsa, a tönköly kenyér pedig a látványkonyha termékei, meg lehet kóstolni.
A program ideje alatt élõ zene, tangóharmonika muzsika, képzõmûvészeti kiállítás és kézmûveske-dés járul hozzá a remek hangulathoz.
Ha elromlana az idõ, a piacot akkor is megtartják, kihasználva az épület adta belsõ tereket.
Figyelem! Decemberben 5 napon át tart majd a gasztro piac. December 13-14-én és 20-tól 22-ig segítik a szervezõk és az árusok az ünnepi felkészülést.                 
– réz –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.