Nippon Zengo giga fesztivál – tömegeket hoz a városba

IV Nippon Zengo Fesztivál 2014.Brezovai Sándor Kyokushin Karate mester 2007-ben létrehozott egy új tömegsportot, egy új küzdősport-aerobikot, melyet Nippon Zengo-nak nevezett el. Ez a japán elnevezés annyit jelent: Építsd újra Önmagad! Ez a szlogen és mozgásforma az elmúlt két évben több, mint 120 klubot és közel 6500 rajongót szerzett ennek az új stílusnak.

Közép-Kelet Európa legnagyobb sportexpo-ján, a FITBALANCE-on 200 prezenter közül a legjobb 9 előadó sorába lépett elő a Valdor Nippon Zengo.

Felmerülhet a kérdés Önökben, mi lehet a népszerűség oka?

A program több lábon áll.

  1. cardiomuscularis hatás (teljes erejű izommunka az egy órás, aktív szakaszban).
  2. 160-as bpm-en történik a zenei aláfestés, merthogy az edzések zenére folynak
  3. a Kyokushin Karate leghatékonyabb technikáinak készségszintű ismerete, mely kiváló önvédelmi célokra is. Nem teszi lehetővé a legmagasabb szintű elsajátítását a harcművészetnek, azonban egy jó alapot ad gyakorlóinak. Ezáltal válik az aerobik piacon komplex és különleges programmá, hiszen egyik stílus sem tartalmaz hatásában, mechanizmusában ilyen elemeket, hogy gyakorlója képes legyen magát megvédeni ha esetegesen szorult helyzetbe kerül.

4. A fergeteges tempó magas kalória égetést, ezáltal nagy arányú súlyvesztést eredményez a duci, molett hölgyek és urak körében. Pár hónap alatt nem ritka a 30, 40 kg-os felesleges tömeg elvesztése sem.

5. Kiváló kondíciót ad.

6. Tökéletes alakformáló, feszesítő program.

7.  Kortól és nemtől függetlenül bárki számára alkalmas.

8. A Valdor Nippon Zengo családszindrómában tervezi a jövőjét. Mi nem az edzőt, illetve a program kitalálóját helyezzük előtérbe, nem ezen személyek ego-ját építjük, hanem számunkra tagságunk a legfontosabb. Tehát az edzők effektív feladata megtartani, szélesíteni a saját vendégkörüket a városban, falvakban ahol élnek, ahol tartják a tréningeket. Ehhez az ego-t a háttérbe kell szorítani és nem lehet önmagát az előtérbe helyeznie. Mi egy „családot” építünk, ahol a tanulók bármikor számíthatnak edzőikre, az edzőik pedig számíthatnak a mesterük segítségére. Ezért is szoktuk mondani: a Nippon Zengo egy igazi nagy család.

Megalakulásuk óta ez a 4. fesztivál, amelyet október 23-án, Szentesen a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendeznek.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.