Összefogva szeretnék megoldani a város ügyeit

A jelenlévő képviselőjelöltek és a polgármester-jelölt. Ma délelőtt Móra József, az MSZP szentesi szervezetének elnöke jelentette be, hogy a Demokratikus Koalíció és az Együtt Korszakváltók Pártja által delegált képviselőjelöltekkel együtt leadták a választási bizottságnak a támogató aláírásokat. Így már hivatalosan is képviselőjelöltként folytathatják tovább jelöltjeik mind a tíz szentesi egyéni választókörzetben a kampányt.

Közös polgármester-jelöltjük, Szirbik Imre megköszönte a választópolgároknak az ezres nagyságrendben összegyűlt támogató aláírást. Megjegyezte, hogy a különböző politikai kötődésű emberek rendkívül toleránsan, együttműködően viszonyultak az aláírásgyűjtés során hozzájuk. Eloszlatva mindenféle mendemondát, megfelelő egészségi állapotban van, és megválasztása esetén elég erősnek érzi magát az elkövetkező öt esztendő végig viteléhez.

Híre van olyan jelenségnek a városban, hogy – egyelőre –  ismeretlen személyek vállalkozókat keresnek fel a nevében azzal, hogy a kampányához pénzt gyűjtsenek. Megerősítette, ilyen felhatalmazást nem tett, és szeretne mielőbb e bűncselekmény gyanús jelenség végére járni. Ebben kérte a lakosok segítségét.  

Végezetül hozzá tette, dolgozni csak csapatban lehet, ezért a választóktól csapata számára kérte a további bizalmat az október 12-ei választáson.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.