Hétfőn nyitja kapuit a parkerdő otthon

A mintegy százötven fõ befogadására alkalmas dr. Sipos Ferenc Parkerdõ Otthon ünnepélyes átadására – lapunk megjelenésével párhuzamosan – november 13-án 10 órakor került sor. Ünnepélyes zászlófelvonás után Szirbik Imre polgármester, országgyûlési képviselõ mondott köszöntõt,  majd az intézményt Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára avatta fel.

Agócs Lászlóné egészségügyi referens a projektről


 Ez alkalommal kapta meg Dr. Sipos Ferenc családja azt a post humusz “Szentes Városért” emlékérmet, amellyel a város mostani képviselõ-testülete a korábbi képviselõ, az Együtt Szentesért Egyesület elnöke fáradozását az otthon létrejöttében ismeri el, s amelyet az egyesület képviseletében dr. Szécsényiné Csergõ Judit társelnök köszönt meg.
Ezt követõen a látogatók megismerhették az intézményt, amiben Agócs Lászlóné,  az önkormányzat egészségügyi referense és Bolyánné Szamosközi Gabriella intézményvezetõ mûködött közre. Meglepetés műsort is láthattuk.

Korózs Lajos államtitkár beszéde

Szibik Imre polgármester beszéde

Városért Emlékérem átadás

Bolyánné Szamosközi Gabriella intézményvezető gondolatai



Egy hozzászólás “Hétfőn nyitja kapuit a parkerdő otthon” bejegyzésre

  1. 000000:

    Gratulálok a megnyitáshoz, remélem nyugalmat, szakértelmet is tudnak adni a gondozottaknak, akiket jól eldugtak. Gondolom azért városi rendezvényeken azért ők is resztvesznek.
    Érdekesen válogatott munkatársak, tiszta múlt, meghozza biztosan a várt eredményt. Jó munkát kívánok mindenkinek!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.