Energikus hip-hoppal készül Szentes – Indul az V. Tánciskolák Éjszakája

NRG_vezető_Vass_Sándor.Szeptember 12. varázslatos éjjelén nem csak Budapest legjobb tánciskolái nyitják meg kapuikat a táncok szerelmesei előtt, hanem országszerte, vidéken is lázasan készülnek a fergeteges éjszakára. Szeged és Orosháza mellett Szentes is csak arra vár, hogy kortól, nemtől és tudásszinttől függetlenül, igazi buli hangulatot varázsoljon a parkettre. Az NRG Tánciskola a modern táncok hódolóit, a hip-hop szerelmeseit szeretné lenyűgözni.

Szentesen a különleges eseménnyel egybekötve nyitja meg kapuit egy új tánciskola, az NRG is. Vass Sándor, a tánciskola alapító-vezetője már több mint 28 éve oktatja a hip-hop mozdulatokat Szentesen, de most megnyitja első, önálló iskoláját is.
„Büszkék vagyunk rá, hogy Budapest, Csömör és Orosháza után, Szentesen is elindul az NRG Tánciskola. Igyekeztünk egy olyan kellemes hangulatú, ugyanakkor nyüzsgő, a ritmussal együtt dübörgő helyet kialakítani, ahova, ha valaki belép, azonnal táncfüggő lesz. Oktatóink, akik egyben végzett táncművészek is, alig várják, hogy megismertessék mindenkivel a Hip-Hop és a modern táncok alapjait. Az évek és a tapasztalatok eddig minket igazoltak, és most is várunk szeretettel mindenkit az V. Tánciskolák Éjszakáján.” – csalogatja a modern táncok kedvelőit Vass Sándor, az NRG Tánciskola alapító-vezetője.

Dátum: 2014. szeptember 12. péntek 18.00-21.00 óráig

Helyszín: Ifjúsági Ház Pódiumterme, 6000 Szentes, Tóth J. utca

A belépés díjtalan!

www.nrg-tanciskola.hu

 Annus_beata_nrg_tanctanar.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.