Elixír – megelőzés és jobb közérzet – Ami jó testnek, léleknek

Megoldások az Elixírből.Az Elixír Egészségbolt Szentes sétálóutcájában (Nagy Ferenc u.) 2012. januárjában nyílt, arra a természetes igényre alapozva, hogy egyre többen jönnek rá: az egészségük a saját kezükben van. Itt megtalálható minden az ellenőrzött gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövényektől a Varga Gyógygomba készítményeken át a gyógyító hatású ásványokig, ami testnek és léleknek épülésére szolgál, egy lépcső a jó közérzethez.

Tomasovszki Anikó üzletvezető (képen) közreműködésével mutatjuk be röviden az üzletet, amelynek fő profilja többek között a Varga Gomba készítmények, Bio Ganoderma őrlemény forgalmazása.  Étel intoleranciás vásárlóknak speciális tej- tojás- glutén és cukormentes alapanyagok és termékek kaphatók náluk.    A Varga Gomba a több ezer éves, mikoterápiára épülő gyógymód, titka sok féle gomba kivonatában rejlik és Kínából terjedt el. Emellett vitamin- és más immunerősítő készítményekkel is megismerkedhetünk.
Az üzlet polcain színes képes, vagy hűtő-mágnesként használható, ill. üvegmatrica formában sorakoznak a gyógyító Mandalák. A képeket nézve, kikapcsolnak minket mindennapi stresszes világunkból, harmonizálódhatunk, letisztulnak gondolataink.
Kínálatukban megtaláljuk a bio és natúr kozmetikumokat, növényi alapú tisztítószereket, amelyek ma már egyre népszerűbbek a háziaszszonyok körében. Szálas és filteres gyógynövény készítményekből, gyógyteákból is gazdag választékot találunk az üzletben. Örömünkre szakképzett eladók segítenek eligazodni a gyógynövény és gyógyhatású készítmények csodálatos világában.

 Tomasovszki Anikó az üzlet árukínálatát mutatja be.

Közvetlenül a pult mellett a vásárló egészségről, öngyógyításról, valamint ezotériáról szóló könyvekből válogathat. Vannak köztük speciális receptkönyvek is, érdemes alaposan szemügyre venni. Az egészségboltban a bio és reform élelmiszerek gazdag választéka, gluténmentes és paleolit termékek és alapanyagok szolgálják a mindennapi változatos táplálkozást.
Anikó felhívja a figyelmünket InVitál magazinjukra, amely a teljes havi akciós terméklistát tartalmazza. Ezen kívül minden hónap közepén néhány napos speciális akcióval lepik meg a vásárlókat, és ha valaki egyfajta termékből  legalább ötöt vásárol, szintén kedvezményre számíthat.
A természet és az ember harmóniájának csodája együtt van ebben a kis boltban. Keressék fel naponta 8-17, szombaton 8-12 óra között, mert nem csak a gyógyítás, a megelőzés titka is az Elixír. A termékekhez kapcsolódó szaktanácsadás, természetgyógyászati állapotfelmérés, dohányzásról leszoktató program tartozik szolgáltatásaik közé, a 06-30/937-2939 telefonszámon tudjon meg többet! E cikkünk záró mottója: “Isten nem adott betegséget, amíg a gyógynövényt, amely elmulasztja meg nem teremtette …”
Kép és szöveg.
Dömsödi Teréz (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.