Bemutatkoztak a Fidesz-Kdnp képviselő-jelöltjei

Sajtótájékoztató a jelöltekkel. Tegnap délelőtt sajtótájékoztató keretében került sor a szentesi Fidesz irodában az önkormányzati választásokon induló képviselőjelöltek, valamint a Fidesz-Kdnp polgármester-jelöltje Bozó Zoltán bemutatkozására.

Bozó Zoltán szerint Szentesen is eljött az idő a változtatásra. A város kormánypárti polgármester-jelöltje a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit szakmailag és emberileg is alkalmasnak tartja arra, hogy városunkban is megvalósuljon az az országosan már egyre nagyobb teret hódító folyamat, amelynek során az emberek kéréseinek, elvárásainak megfelelően helyi szinten is maguk alakíthatják a saját sorsukat és családjuk boldogulását. Ebben tudnak nekik segíteni tapasztalataikkal és felkészültségükkel a mostani önkormányzati  választásra készülő új és a már sokszor bizonyított kormánypárti képviselőjelöltek.

Bozó Zoltán meglátása szerint a felgyorsult világban más rend alakult ki. Míg a múltban középszerűséggel is kiválóan lehetett boldogulni, ha ma körülnézünk, csak a felkészült, modern technikai vivmányokkal bánni tudó, a felgyorsult világot, gyors gondolkodást, döntési képességet birtokló emberek alkalmasak vezetőnek. Ezt bizonyítja az is, hogy a válságot követően azok a városok tudnak szerte a világon sikereket felmutatni, ahol vezetőik képesek az új ritmust felvenni, a megszokásokkal szemben felismerni avelós eredmény és a “látszat-jó” közötti különbséget.

Esély a változtatásra!

A kormánypárti polgármesterjelölt csapata lendületes, dinamikus, a döntéseiért felelősséget vállaló, legyen szó az orvosi, a tanári, az iskolavezetői, a jogászi, a képviselőtestületi, a mezőgazdasági, a kétkezi munkáról, vagy az üzleti életről. Most az új megmérettetés előtt arra kérik a szentesieket: megválasztásukkal is segítsék őket abban, hogy az egyik legizgalmasabb alföldi kisváros lakói valódi közösséggé formálódjanak. Céljuk többek között, hogy Szentes megtartó ereje növekedjen. A kulturális élet fellendítésén és az egészség megőrzésén túl a legfontosabb, és szerintük belátható időn belül megvalósítható célkitűzésük pedig az, hogy a szentesiek életszínvonala az országos átlag felett növekedjen.

A polgármesterjelölt elismeri az eddig megvalósított pozitív eredményeket, de hosszú évek óta látja az elmaradt lehetőségeket is, és képesnek tartja magát azok bepótlására. Úgy látja, hogy”Szentes többre képes, Szentesben több van!”

A képviselőjelöltek:

1. körzet: Dr. Chomiak Waldemar 14 éve felnőtt háziorvos. A Ketvárosban él családjával. 4 éve önkormányzati képviselő, a szociális bizottság elnöke.

2. körzet: Kovács János Fábiánsebestyénben a Kinizsi 2000 Zrt-ben dolgozik állettenyésztőként immár 33 éve. Sokrétű közéleti tevékenységet végez.

3. körzet: Sipos Antal dísznövénykertész és kertépítő, több mint 30 éve él a választókerületben. 8 éve önkormányzati képviselő.

4. körzet: Sipos Kitti angol-magyar szakos tanár. A fiatalok érdekeit szeretné eredményesen képviseli a testületben.

5. körzet: Dr. Rébeli Sz. Tamás 24 éve dolgozik ügyvédként és 20 éve a helyi képviselő-testület munkájában is részt vesz. A fiatalok boldogulását tartja egyik fő céljának.

6. körzet: Dr. Szabó Andrea jogász, közgazdász, 16 évig a Sportközpont gazdasági vezetőjeként dolgozott. Jelenleg a Széchenyi Programiroda munkatársa.

7. körzet: Dévay István a Klauzál G. Ált. Iskola vezetője, pedagógus. A település megmaradásáért, fejlődéséért szeretne dolgozni, a fiatalok érdekében.

8. körzet: Antal Balázs Tibor a Kinizsi Zrt alkalmazottja, mezőgazdász. 2001 óta vesz részt a közéletben. Már két ciklusban egyéni önkormányzati képviselő, a testület tagja.

9. körzet: Bujdosó Tamás Károly közgazdász, kereskedelmi cég főkönyvelője. Önkormányzati képviselőként a jogi- és közbeszerzési bizottságnak is tagja.

10. körzet: Hevesi Tulipán Edit mérlegképes könyvelő, a Dr. Bugyi István Kórház közgazdasági osztályán dolgozik. 6 éve a peremterületeken élőkért igyekszik tenni.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.