Lepényváró Lapistón hetedszer – Újdonság: Lapistói lepény

Magic Hajnalka  és egyik kedves utitársa.Egész napos programmal várjuk a kedves közönséget Lapistóra, a malomhoz, a Május 1. Agrár Zrt. központjába július 26-án.

10 és 15 óra között a Szentesi Fogathajtó Egyesület szervezésében fogatos bemutatóra, kocsikáztatásra és más lovas programokra kerül sor a helyszínen. Mód van arra, hogy a fogatok a városból jelentkezõket vigyenek ki magukkal. Az út érdekessége, hogy Fertõn, a Lepényváró dûlõn keresztül érkeznek meg a helyszínre. A kiutazáshoz jelentkezés a 06-20/958-6164-es telefonszámon lehetséges.
15.00 órától kezdõdnek a Lepényváró Fesztivál programjai. Elsõként a szervezõ Mosolygósabb Régióért Egyesület tagjai  Hobbi és alkotás c. kiállításának megnyitójára kerül sor. Majd két felvonásban következik a már hagyományos Gazdaasszony olimpia hagyományõrzõ ismeretterjesztõ játék, amelyre elõzetesen a 06-20/9837-226-os telefonszámon lehet jelentkezni. (Nevezési díj 1 tányér saját készítésû lepény.)

A rendezvény plakátja.

Közben 16 órától Magic Hajnalka (képen)  bûvész showja, majd Dudás András harmonikamûvész muzsikája szórakoztatja a helyi lakosokat és az érkezõ vendégeket. 18 órától a Fanni Esküvõi Ruhaszalon bemutatójában gyönyörködhet a közönség. 18.40 órától Seres Krisztián (Fivérek) mûsorával folytatódik a program, 19.20 órától pedig a Semiramis bájos hastáncos hölgyek érkeznek új mûsorukkal. 20 órától közkívánatra Ágoston Anita,   pezsdítõ dallamokkal fûszerezi az estét. Remek hangulatot teremt a sztárvendég Postás Józsi lepényváró mulattató slágereihez.
Közben folyamatosan lesznek lepénykóstolók, köztük újdonságként, saját szabadalom, a sós ízesítésû Lapistói lepény. Finomságokkal megrakottan egész nap üzemel a Fülig Jimmy Falatozó büféje, 18 órától bográcsos Babgulyás is vásárolható náluk. 
A rendezvényre különjáratú autóbusz is indul, ill. a program végén érkezik vissza a városba, amelyre a 06-20/9837-226-os telefonszámon lehet feliratkozni.
Minden kedves vendégünket várunk és jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást, remek találkozásokat kívánunk.
A szervezõ Mosolygósabb Régióért Egyesület nevében:
Dömsödi Teréz
szervezõ

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.