Falunap és csöröge Árpádhalmon – Rekordra készülnek

Csöröge illusztráció.A Gr. Károlyi Ferdinanda Közhasznú Egyesület és együttmûködõ partnerei, az Árpádhalom Gyermekeiért Alapítvány,  Árpádhalom Község Önkormányzata megrendezi a Falunapok és helyszíne a Károlyi-Berchtold Kastély parkja. A rendezvény idõpontja július 12.

Varga Feri & Balássy Betty, valamint Vikidál Gyula lesz a rendezvény sztárvendége szombaton este 20 órától, de reggel 8 órától már elindul az egész napos nyüzsgés a faluban. Kispályás foci torna, Airsoft bemutató, gyermekszínház és bûvész is szórakoztatja a kilátogatókat. 12 és 16 óra között Guinness rekord kísérlet teljesüléséért sütik a helybeliek a csörögét, ezt az egyszerû, könnyû, törékeny tésztát. 15 órától Erõs emberek virtus vetélkedõje zajlik, majd a színpadi programok és a községi ünnepség veszi kezdetét. Vendég fellépõk érkeznek a testvértelepülés, szerbiai Szajánból, Fábiánsebes-tyénbõl, este Szegvárról, és a helyi amatõr mûvészeti csoport is nagyon készült erre a napra. A Szilver TSE táncbemutatóval lepi meg a közönséget.
A falu ünnepélyének keretében díszpolgári cím átadására is sor kerül, valamint Szarka Attila polgármester köszönti a falu legfiatalabb és legidõsebb lakóját. Elismerésben részesülnek mindazok, akik a közösségért sokat tettek, de azok is, akik fáradságot nem kímélve ápolják, gondozzák kertjüket, a virágágyásokat és a haszonnövényeket egyaránt.
Az utcabál elõtt tûzzsonglõrök teszik hangulatossá és látványossá az estét, és bizonyára felejthetetlenné is az egész nap örömteli pillanatait. Legyen a vendégük az ingyenes programokon!
(te)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.