Átvette megbízólevelét Farkas Sándor országgyűlési képviselő

Dr. László Ferenc, a Választási bizottság elnökeként köszöntötte a megjelenteket.Tegnap reggel a Városháza dísztermében a Választási bizottság elnökétől vette át megbízólevelét Farkas Sándor (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő, aki a 3. sz. választókerületben, meggyőző fölénnyel nyerte április 6-án az országgyűlési választásokat.

Dr. László Ferenc, a bizottság elnöke ez alkalomból ismertette, hogy a 85064 választásra jogosult választópolgárból 47845 személy járult az urnákhoz, leadva érvényes szavazatát. A szavazók közül 21911-en biztosították bizalmukról a szentesi Farkas Sándort, aki ez által folytathatja megkezdett munkáját a Parlamentben.

Az ünnepelt elmondta, hogy 20 éves politikai pályafutása alatt sok örömet és megoldott feladatot tudhat maga mögött, csapatának köszönhetően. Tőlük kapta a legnagyobb erőt ahhoz, hogy vállalja az újabb megmérettetést. Külön megköszönte a térség polgármestereinek – közülük sokan eljöttek a megbízólevél átadó ünnepségre – a választópolgároknak és annak a mintegy 500 aktivistának, akik fáradhatatlanul dolgoztak a kampányban a sikeres végeredményért. Családja és barátai önfeláldozásáról is köszönettel emlékezett meg.

Farkas Sándor átveszi megbízólevelét.

Az elkövetkező időszakról szólva kitért arra, hogy a korábbi kampányában sem ígért olyat, amit ne tudott volna teljesíteni. A települések polgármestereivel vállvetve a lakosság életkörülményeinek javításáért fog dolgozni ezután is – tette hozzá.

Farkas Sándor országgyűlési képviselő köszönete.

Dr. László Ferenc a bizottság nevében gratulált Farkas Sándornak és megköszönte mindazok munkáját, akik április 6-án a szavazókörökben és a választási irodán teljesítettek szolgálatot. Gondos munkájuknak köszönhetően zavartalan volt a választókerületben e meghatározó nap.

Kép és szöveg: dt.

Gratulációk  pezsgővel.

A megbízólevélre többen kíváncsiak voltak.

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.