Minél súlyosabb, annál jobb… A jó nyílászáró egy életre szól!

ECOSUN műanyag ablakok 70, 70 3D és 90-es legmodernebb típusaiNémet alapanyagok felhasználásával és technológia alapján Lengyelországban készülnek a Bohus és Tsa Bt. által forgalmazott ablakok, amelyek CE minõsítéssel rendelkeznek. Az új generációs modellek már messze túlszárnyalják korábbi társaikat minõségben, és a hõszigetelés terén is. Gazdag színvilág, hosszú élettartam jellemzi ezeket az ablakokat.

A Bohus és Társa Bt. tulajdonosa, Bohus László örömmel beszél ezekrõl és más újdonságokról.
Mindenekelõtt fontos tudni, hogy a cég a pincétõl a padlásig az összes épület-felújítási, korszerûsítési munkát el tudja vállalni, megfelelõ alvállalkozói háttérrel, eszközparkkal rendelkezik, nem beszélve a több évtizedes szakmai tapasztalatról.
– Miben mások ezek a nyílászárók, mint korábbi társaik?
– Három rétegû üveg, speciális tok szerkezet, három gumi tömítés jellemzi a különbözõ profilszélességû modelleket. A kiváló minõség kiváló hõszigetelõ képességgel párosul, amit bizonyít pl., hogy a 90 mm-es ablak 0,5 W/m2K értékekkel bír az üvegre, a tokszerkezet pedig 0,7 W/m2K. További jó tulajdonságokkal szolgál, az acél merevítés (1,5-1,8 mm). Ezek az ablakok így nehezebbek, erõsebbek más társaiknál.

– Mi történik, ha a vevõ ragaszkodik a fa eredetiségéhez?
– A fa hatásért szoktuk ajánlani az aranytölgy mintázatú ablakokat, de arra is van megoldás, ha valaki fából szeretné azokat. Tudunk ajánlani  fa nyílászárókat, amelyeknek a festésére a gyár 25 év garanciát vállal. Ugyanúgy nem kell tehát ezeket sem festeni, mint a mûanyag ablakokat.
A mûanyag ablakok szállítása, és a garancia miként alakul?
– A gyártási és szállítási határidõ lényegesen lerövidült az utóbbi idõben, 2-3 héten belül a megfelelõ méretre gyártás, így a szállítás is megtörténik. A honlapunkon (www.bohusablak.hu) mód van árajánlat kérésre, és további információk is beszerezhetõk a termékeinkrõl. Ami a garanciát illeti, a megfelelõ használat esetén 10 év is lehet. Fontos tanács, hogy beépítés után még apró igazítás szóba jöhet, ezt bátran kérjék.
– A mûanyag ablakok   ellensége az UV sugárzás. Mit javasol védekezésként?
– Ezek az ablakot már UV stabil anyagokkal készülnek, külsõ árnyékolóval azonban  minden mûanyag ablak élettartama megtöbbszörözhetõ!
Más! Esõcsatorna felújítást is vállalnak. Egyre népszerûbb az amerikai rendszer. Miért?
– Azért, mert akár 350 méter is feltehetõ toldás és tartóvasak nélkül. Az alapanyaga alumínium, több színben készülhet, rendkívül stabil és erõs. Elõnyei önmagáért beszélnek.
Ha szeretne bõvebbet megtudni, hívja a 06-30/289-0785-ös telefonszámot. E-mail: bohusablak@gmail.com. Ne feledjék, a jó nyílászáró egy életre szól!

(dite) x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.