Nem csak a motorosok napja – Rider show

Kétkerekű szezonnyitó rendezvény.A jó idõ beköszöntével egyre több motorossal lehet találkozni az utakon.  Szentesen, a Csongrádi úton, a Delelõ vendéglõvel szemben, a Széchenyi liget melletti területen április 19-én szombaton rendezik a II. Kétkerekû szezonindító Családi napot. Az FMP Motorosok szentesi szekciója jó programot állítottak össze.

9.30 órakor kezdõdik a rendezvény a Csongrád megyei Rendõr-fõkapitányság motoros rendõreinek közremûködésével, akik technikai tréninget tartanak a jelentkezõk számára. A programra 9 órától fél 10 óráig lehet regisztrálni. Nagyon fontos, hogy a tréningen mindenki csak saját felelõsségére és döntése alapján vehet részt.
A nagyközönség részére a TUTI Motoros és Autósiskola oktatói és tanulói bemutatót tartanak. Motoros szimulátor és részegszemüveg is lesz majd ehhez. Azután nyereményjátékkal egybekötött tesztlap kitöltésre is sor fog kerülni. Közben veterán motorokkal ismerkedhetnek a nézelõdõk.

A rendezvény támogatója.

A kilátogatók számíthatnak az Országos Mentõszolgálat bemutatójára is, amikor egy közúti motoros balesetnél történik “életmentés”.
Nem mindennapi attrakció részesei lehetnek mindazok, akik 13.30 órától megnézik Varga Róbert (Citrom) Stunt Rider Show-ját. Kb. 14.30 órakor a  rendezvény motoros felvonulással fejezõdik be.
A szervezõk étkezési lehetõségrõl is gondoskodnak a Delelõben, a jó hangulat felelõse pedig Dj. Jones lesz.
Az ingyenesen látogatható programokat támogatják: Top-Gas Service, Rádió 451, Karsai Kaputechnika, Országos Mentõszolgálat, Tuti Motor és Autósiskola, a MetalCom, MotoRage magazin, Kon-taset, Tóth-Kása Autó Kft és a Csongrád megyei Rendõr-fõkapitányság.
Ajánlom mindenkinek ezt a húsvét elõtti családi programot, sétáljanak ki, vagy üljenek motorra, és látogassanak el a helyszínre. Nem fogják megbánni!
Dömsödi Mihály

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.