Előnyös ajánlat az ünnepekre – A sonka titka…

Ime a sonka választék.A kiváló minõségû sonka titka a megfelelõ pácolási, érlelési idõ betartása. A Brillír Kft Sertés- Juhvágó és Húsfeldolgozó Üzemében különösen odafigyelnek arra, hogy a helyben vágott és feldolgozott, kiváló minõségû hazai alapanyagok hagyományos sópácban hat héten át érlelve kerüljenek a fogyasztókhoz. A mintaboltjaikban kapható parasztsonka, parasztlapocka, hálós sonka. Egyéb füstölt termékekbõl, mint a tarja, csülök, vagy a füstölt és lángolt kolbász, szintén bõséges a választék.

Az idei évben is lehetõséget biztosítanak a felezett parasztsonkák vásárlására. Nagyban segítené a munkájukat, ha a Kedves Vásárlók elõre jeleznék Mintaboltjaikban ezen igényüket. Elõrendelés szükséges továbbá kocsonyának való, vagy birkahús igény esetén is, ill. minden nagyobb tételnél. 
A sonkafélék elkészítése elõtt ne feledkezzenek meg a sonka elõáztatásáról sem. A fõzés megkezdése elõtt legalább egy nappal áztassák be a sonkát annyi vízben, hogy az ellepje. A vízbe tegyenek egy csipetnyi sót, így hatékonyabb az áztatás. Ezután jöhet a lassú fõzés.

Áldott Békés Húsvéti Ünnepeket kívánnak a Brillír Kft dolgozói, és várják önöket a  mintaboltjaikban: Szentes, Rákóczi u. 2., József A. u. 14., Jókai u. Hunor Coop ABC., Mindszent, Köztársaság tér 11., Szarvas, Vasút u. 60., Szeged, Mars tér Nagy csarnok és Csongrád, Fõ u. 20-24.     
Kép és szöveg: dt. (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.