Ajándékcsokor, mindenkinek…

Dr. Lenkei Gábor legújabb könyve.Ám senki se gondoljon színes, illatozó rózsa csokorra, ez a jelképes ajándékcsokor az ön jobb közérzetét fogja szolgálni.

A BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ üzlet, mely a Kossuth u. 22. szám alatt található, különleges ajándékcsokorral kívánja szolgálni, hogy a kedves olvasó, vásárló az év utolsó hónapját szeretettel és jobb közérzettel élje meg. A csokor remek lehetõségeket tartogat, pl. a dr. Lenkei C-1000/120 vitamin most a készlet erejéig 3600 Ft helyett 2000 Ft-ért kapható. Remek ajándék lehet a legújabb, szenzációs dr. Lenkei könyv, a Kézikönyv szépülni vágyóknak, amely 2900 Ft helyett most 990 Ft-ért vásárolható meg.
December 9. és 24. között kivétel nélkül minden vásárló 1,5 liter oxigén vizet ajándékba kap, palackot azonban vigyenek magukkal. Rendelkezésre áll továbbá egy ajándék tea válogatás is, otthon bele lehet kóstolni. További lehetõség, hogy az ÉLETERÕ egészség magazin korábbi számai most FÉL ÁRON vásárolhatók meg. Az újság remek tippeket ad az egészség megõrzéséhez, javításához.

Ugye, hogy figyelemre méltó ajánlat? A csokor minden szála külön maradandó és értékes ajándék. Teljen boldogan ez a szép hónap!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.