Könyv és íz újdonságok Lyrája

A kis bolt belsejében.jpgA könyv minden alkalomra, így gyermeknapra, óvodai, általános iskolai ballagásra is szép ajándék. A Lyra Könyvesbolt Szentesen a Szabadság tér 3. szám alatti kis üzletében a könyvheti újdonságokkal várja az olvasás barátait és mindazokat, akik korosztálytól függetlenül maradandó, igényes ajándékot szeretnének vásárolni. A legfrissebb kínálatból néhány érdekes kötetet emelünk ki.

A legkisebbek számára  a népszerû rajzfilmfigurákat tartalmazó pancsoló-könyvek jelenthetik az elsõ könyvélményt. A mese, vagy foglalkoztató matricás könyvek sokaságából már a kicsit nagyobbak tartalmas nyári pihenését lehet széppé, hasznossá tenni.
Az általános iskolai ballagásra az üzlet tulajdonosa, Lantos Eszter Bán Mór történelmi regényfolyamának újabb darabját, a Holló háborúja c. kötetet ajánlja a Hunyadiak korának történelmérõl. Gyönyörû albumok, pl. a Világtörténelmi enciklopédia is kapható, vagy Wass Albert Magyar szemmel c. díszkiadásban megjelent sorozata is bõvíthetõ. De keresett Konrád György: Tûnõdések a szabadságról c. munkája is.
Utazáshoz, nyaraláshoz remek útikönyvek nyújtanak segítséget pl. a Zseb útitárs sorozatból. Ez a kisokos ráadásul nagyon kis helyen elfér.
A helyi kiadványok közül a legfrissebb, Kruzs-licz Pál: “Nézzétek, álmot játszom” címû, Tóth József jellemszínész életét, munkásságát feldolgozó kötete is beszerezhetõ már.
Ám, hogy az ízek világába is bepillantsunk: az olasz csavart fagyi választék tovább nõtt a Lyrában. Kiegészülve a gyümölcsös jégkásákkal, igazi felüdülést nyújtó a kínálat. Szombaton is, hétköznap is este 7-ig szolgálják ki vásárlóikat, akár a test, akár a szellem felüdülését helyezik elõtérbe.           (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.