Flekken garden

www.sosszerelem.hu.jpgEzzel az elnevezéssel kulturális és szórakoztató terasz nyílt június 7-én a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarán. Sokan kérdezték már tõlünk, hogy mit is jelent ez, mit hozott magával a patinás belsõ térre.

A gyönyörû udvar a maga sajátságos légkörével már eddig is otthont adott számos rendezvénynek. Így például két év óta a Nyári Szabadtéri Színház elõadásainak, koncerteknek, amelyek az idén sem maradnak el. A látogatottságra nem volt panasz, a szervezõk mégis úgy gondolták, hogy szélesebb réteget kellene megszólítani a rendezvényekkel. Ehhez kiváló alapot teremt a júniusban kezdõdött Futball Európa Bajnokság, augusztusban a Nyári Olimpiai Játékok, hiszen a sportkedvelõ közönség nagyon hangulatos helyszínen követheti végig az izgalmas eseményeket. A kert minden nap 14 órától várja vendégeit egészen a nyár végéig. Nem csak a programok miatt érdemes ide betérni, hanem akár kellemes beszélgetés helyszínéül szolgálhat egy kávé, vagy fagyi  mellett is.
Júliustól, minden kedden és szerdán 22 órai kezdettel éjszakai filmvetítés várja a látogatókat, valamint jazz koncertek is színesítik a programajánlatot.
A Megyeháza udvarának kapuja mindenki elõtt nyitva áll, aki szereti a sportot, a kultúrát, vagy egyszerûen csak egy kis baráti beszélgetésre vágyik igazán szép környezetben.               
V. O.

Kóla, puska, sültkrumpli.jpg
http://www.intercom.hu/

Vetítés: Szentes, Megyeháza udvara 2008. július 16. 22 óra.

Parfüm_Egy_gyilkos_története.jpg

http://www.moziplussz.hu/

Vetítés: Szentes, Megyeháza udvar 2008. július 22. 22 óra.

www.sosszerelem.hu.jpg
www.sosszerelem.hu

Vetítés: Szentes, Megyeháza udvar 2008. július 23. 22 óra.

B L Ö F F

Vetítés: Szentes, Megyeháza udvar 2008. július 30. 22 óra.

Belépő 300 Ft, amellyel egy roston sült vacsi nyerhető 2 fő részére.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.