Zabtea az egészségért – Következetes sorrend

Zab.jpgA táplálkozással kapcsolatos gondolatok után ismerkedjünk meg néhány fontos tényezõvel, amelyek eredménnyel használhatók egészségünk megõrzése érdekében. Ha a kedves Olvasó tartózkodó az ésszerû táplálkozás követelményeivel szemben, ha fél, hogy kimerül a szervezete, gondoljon a lovakra. Erõs, okos és igénytelen növényevõ állatok. Kedvelt csemegéjük a zab.

Lehet készíteni zabteát és italt is. A zabot ledarálva, 1-2 evõkanálnyit 2 deci forró vízzel leönteni, és állni hagyni, majd leszûrni. A zabtea tele van hasznos anyagokkal. A zabból készített vizes kivonat elõsegíti a toxikus termékek eltávolítását a vérbõl, a belekbõl, és meggátolja ezek visszaszívódását a belekbõl a véráramba.
A tudomány is foglalkozott ezen gyógymód hatásával, és a zabból  készült italt egy életen át lehet fogyasztani. A zabfolyadékot 12 órán át hagyjuk pihenni. Leszûrés után felnõtteknek napi 2-3 alkalommal egy-egy fél pohárral, míg gyerekeknek 1 evõkanállal ajánlott naponta 2-3-szor fogyasztani. 
A következõkben megismertetem önökkel a szervezet és szervrendszerek gyors tisztulásának komplex metodikáját. Minden reggel egy kanál mézet fogyasszanak, a méz elõnyösen befolyásolja a kalciumháztartásunkat is. A nem megfelelõ életmód, táplálkozás, stb. következtében homok, kõ, salakanyag, mész, só és más lerakódások keletkeznek. Ezek fékezik, megállíthatják a szervezet tevékenységét. A tisztítás lépései egyszerûek, veszélytelek, nincs káros mellékhatás. Ezeknek a módszereknek nagyon régre nyúlnak a gyökerei.

ételpiramis.jpg

Néhány szó a pszichés állapotról, ha orvos, szakember végzi, akkor egyszerûbbnek tûnik a feladat. Teljes bizalommal vagyunk a terapeuta iránt. Ezt a folyamatot csak olyanok végezhetik, akik már kipróbálták, és szükséges tapasztalatokat szereztek.
Érdemes 3-4 fõnek egyszerre végezni a tisztítást, mert így a tevékenység határozottabb és nyugodtabbá válik. Ha egyedül végezzük, nagy szükség van az erõs akaratra, mivel érezzük a rizikótényezõt. A veszély érzete, az önmegóvás ösztöne sokszor nyugtalan érzést kelthet. Ismételni kell: önökkel semmi káros dolog nem történhet. Figyeljenek a részletekre, figyelmeztetésekre, a tisztítás rendszere csak meghatározott, következetes sorrendben hat a legjobban. Ha nem tisztítjuk ki a vastagbelet, akkor eredménytelenné válhat a májban lévõ lerakódások elleni kúra. Ha a máj nem tiszta, akkor nem lehetséges a vértisztítás, és így tovább. Tartsuk be a feladatok egymásutániságát, hogy elkerüljünk minden nem kívánatos következményt.              
Csordás Istvánné
természetgyógyász
eü. szaktanácsadó

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.