Tudatos vásárlók a Kisériek – Újdonságokkal bővül a kínálat

Bakai Istvánné munka közben.A Hunor Coop Zrt. 130. sz. Áruháza a Farkas Antal utcában, a Kisérben  látja el nap mint nap az ott lakókat. Bakai Istvánné Ildikó (képen fent) 1 éve vette át az üzletvezetõi teendõket, azt mondja, bizony megnézik az erre lakók, mire adják ki a pénzüket.

Idõsödõ városrész a Kisér, amolyan léleksimogató, családias légkörben történnek itt a napi bevásárlások. Ildikó már 13 éve dolgozik a Hunor Coop Zrt-nél, a Kertvárosi ABC után, tapasztalt kollégái segítségével, gyorsan megismerte az itteni szokásokat is.
– Céltudatos vásárlók járnak hozzánk, akik nagyon igénylik a közvetlenséget és a minõségi, mégis olcsóbb áruféleségeket.

– Melyek azok a különlegességek, amelyekkel bárki szembesül, ha önöknél vásárol a közeljövõben?
– Nagyon népszerû pl. a víziszárnyas akciónk. Ilyenkor kacsacomb, farhát, szárny kerül a kosarukba igen kedvezõ áron. Az akciós baromfi kínálatban felezett kakast is lehet kapni. A mindig friss joghurtok, felvágottak közül a saját márkás termékeket  részesítik elõnyben – hallhatjuk.

Családok családias áruháza a Kisében.

– Kibõvül a reform kenyér kínálatunk egy új beszállító termékeivel, így tönkölyös, graham, diabetikus és magvas kenyerek még teljesebb kínálatából  választhatnak a vevõink.
– Mit jelent az, hogy  tudatos vásárlók a kisériek?
– Vizsgálgatják az élelmiszerek összetevõit az egészségtudatos választás érdekében. Egyre többen kifejezetten az ilyen termékeket keresik, s ezzel áruházunk kínálatát is formálják. Így örülnek annak is, ha újdonságokkal tudunk szolgálni.
– Milyen szezonális termékekre hívná fel a figyelmet?
– A korán érkezett nyár, a meleg idõ hatására egyre több családi jégkrémet adunk el, emellett a változatos sütemény kínálatunk is mindenkor népszerû. Felhívnám a figyelmet arra, hogy az általános iskolai ballagásokra is felveszünk sütemény rendeléseket, és akciós üdítõket is beszerezhetnek nálunk. Bõvült továbbá a szolgáltatásunk a  Vodafone telefon feltöltéssel, s már sokan tudják, hogy EMC-kártya elfogadóhely vagyunk.
A 130-as sz. Kiséri Coop áruház csapatának tagjai: Harkainé Horváth Etelka, Nagy Elvira, Miskolcziné Piti Etelka, Csatordainé Líbor Renáta és Lovászi Mónika, aki tanulóként itt kezdte a szakmát. Céljuk közös, az elégedett vásárló. Állandóan figyelnek arra, hogy a törzsvásárlói kártya adta elõnyöket is ki tudják használni a vevõik.
Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.