Ismét akciókkal várja Önt az Iroda-Profil Kft! – Nyáreleji zsongás

Iroda_Profil_bejárata.jpgA nyár beköszöntével egyre többen kapnak kedvet saját póló készítéséhez. Az ötletes és egyedi ruhadarabok elkészítése a nyomtatható, vasalható fóliákkal könnyû feladat.

Az Iroda-Profil Kft. Szentesen, a József A. u. 18 sz. alatt a textilre vasalható fóliák széles választékát kínálja. Mindemellett nyáreleji akciónkban egy fóliaszetthez egy fekete vagy fehér pólót adunk ajándékba!
A ballagásra készülõknek figyelmébe különleges, minõségi borítékjainkat ajánljuk. Ha a nagy alkalom kerti partyval zárul, ehhez praktikus, eldobható evõeszközöket, poharakat, tálakat, mintás papírterítõket és szalvétákat talál nálunk.
A kirándulásokra készülve már most is kaphatóak Budmil hátizsákok, iskolatáskák, utitáskák rendkívül kedvezõ áron. Akciónk keretében aki június végéig hátizsákot, iskolatáskát vásárol, az tanszervásárlási utalványt kap ajándékba!
Nyáreleji akciónkban továbbá az összes átírótömb, és egyes jegyzettömbök, beírók 10% kedvezménnyel vásárolhatóak meg.
Egyedi céges bemutatótermünkben továbbra is reklámajándékok széles választékával várjuk a cégvezetõket és marketingfelelõsöket. Kedvezõ emblémázási lehetõségeink nemcsak reklámtollakra, és egyéb szóróajándékokra terjednek ki.

Akciós_termékek.jpg 

Kérje ajánlatunkat, ha érdekli cégét saját emblémával ellátott toll, akár 35 Ft-tól kapható. Esküvõi meghívókat, ültetõ kártyákat is magas színvonalon kivitelezünk – ahogy Ön megálmodja.

Szeretettel várjuk üzletünkben, Szentesen, a József Attila u. 18. sz alatt. Kérdéseiket feltehetik telefonon (63/444-110) vagy  irodaprofil@invitel.hu, irodaprofil.besz@invitel.hu (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.