XII. Kiséri Napok & II. Só Fesztivál – május 9.

Hortobágyi_Éva_műsorvezető_és_a_Petőfis_mazsorettek.jpgPontos kezdéssel, picit fenyegető felhők társaságában indult a nagyrendezvény első szabadtéri napja. A közönségünk ennek ellenére lassan és biztosan gyarapodott. A megnyitón Dömsödi Teréz főszervező, a Mosolygósabb Régióért Egyesület elnöke hangsúlyozta, a mostani civil megnyitó a választásról szól. Őze Lajos, a városrész szülötte művészi pályája kiteljesedéséhez a fővárost választotta, ahol – persze – nem kompromisszumok nélkül, de mégis sikeres film-, és színházi szerepei revén írta be magát sokak emlékezetébe.

Méltán vagyunk rá büszkék, – mondta, és hozzátette: – Olyan művésznek adom át a szót, aki városunkat választotta. Innen vált méltán ismertté szobrászatával, és hírnevünket öregbíti szerte a világban. A hétköznapokban pedig gyógyítja a városrész betegeit.
Dr. Csíky László orvos, szobrász, városunk díszpolgára megnyitójában azon örömének adott hangot, mennyi vidám gyermek veszi körül a színpadot. A városrész összetartó közösségét bizonyítja évről évre ez a rendezvény. A kisériek emberségével, szeretetével nap mint nap a rendelőben találkozva rengeteg erőt kap a művészetéhez is. Bölcsességük segítő erő a nehezebb pillanatokban. Majd jókívánságainak adva hangot, köszönte meg a szervezők munkáját, s kívánt továbbra is ilyen összetartó közösséget a Kisérben.

A_Jövőnkért_Művészeti_Iskola_táncosai.jpg

(Képes összefoglalónk az alábbiakban következik. Kommentár szövegért egérrel a képre!)

A_Jövőnkért_néptáncosai.jpg

Közönség.jpg

Megnyitó___Fotó_Dömsödi_Mihály.jpg

Közönség2.jpg

Vass_Sándor_tanítványai_a_Jézus_Krisztus_Szuper_Stár_részletével.jpg

Újabb_táncprodukció_a_Jövönkérttől.jpg.jpg

A Mosolygósabb Régióért Egyesület alkalmi együttese egy válogatást mutatott be csodaszép magyar slágerekből.

Rokker_Zsolttivá_átváltozás.jpg

Zúgó_poénok, 18_as_kör & nevetés.jpg

Tonic_koncert_részlete.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.