Úszóverseny

Illusztráció.jpgA Szentesi Delfin Egészségmegõrzõ SC a Csongrád Megyei Szabadidõsport Szövetséggel közösen nyolcadik alkalommal rendezi meg március 29-én az országos pedagógus úszóversenyt a ligeti sportuszodában.

A versenyzõket a szervezõk 9.00 órára várják.
A versenyen pedagógusi diplomával rendelkezõk, vagy pedagógus jelöltek indulhatnak hét korcsoportban, és váltóban. A legjobb teljesítményt nyújtó elsõ három versenyzõ korcsoportonként, érem díjazásban részesül. A nevezési díj elõzetes, március elsejéig történõ jelentkezés esetén 800 Ft, a helyszínen nevezéskor 1000 Ft. (A nevezési díjakat a helyszínen kell fizetni.)

A versenyszámok: 50 méter gyors-, mell-, hát- és pillangóúszás, 100 méter vegyes úszás, és 4 x 50 méteres gyorsváltó, amelyben a négy fõs nevezõ csapat azonos  településrõl érkezzen.

A verseny elõtt sportorvosi vizsgálat ajánlott. Az egyes versenyszámokban elõbb a férfiak, majd a nõk indulnak. Együtt is vízbe szállhatnak a különbözõ korcsoportú résztvevõk, de az értékelésük külön történik. 

A nevezéseket Pólyáné Téli Éva fogadja, és további felvilágosítással szolgál Szentesen a (63) 314-998-as telefonszámon az esti órákban, ill. hétvégén. E-mail: delfin_esc@freemail.hu

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.