Az ÉV utolsó hónapja

Jobbik_cimer_nagyTisztelt Szentesi Polgárok! Elérkezett 2012-ben is december hava, ami lezárja és beteljesíti ezt az évet is. Egész évben hajtottunk, küszködtünk, mindenki a maga módján, hogy magának, társának, családjának, barátainak, ismerõseinek, Városának, Hazájának Jobb legyen!

Az év utolsó hónapja a megnyugvás, az értékelés, a lassítás és legfõképp a jelen megélése kell, hogy legyen. Azé a jelené, amin úgy száguldunk át, mint ahogy a tiszavirág repüli át röpke életét! Mi is törekszünk arra, hogy a jelen örömeit megéljük, ezért olyan ajándékozási programokat szervezünk, ahol mi, ajándékozók, együtt éljük meg az ajándékozottal az Örömet.
Erre találtuk ki, hogy december 2-án a Szentesi Zöldségpiacon Mikulás-csomagot osztunk a gyerekeknek, és gyümölcsöt az idõseknek.  Egy óra alatt „gazdára talált” 50 Mikulás-csomag és közel 100 kg gyümölcs.
Nagyon jólesõ érzés volt mindannyiunknak, ahogy a következõ ilyen akciónk is lesz, mely szerint még Karácsony elõtt rászoruló családokat fogunk meglátogatni, tartós élelmiszer pakkal.
Mindenkinek köszönjük, aki ebben adományával, kétkezi munkájával részt vesz!
Addig is, amíg nem találkozunk MINDENKINEK BOLDOG ADVENTET és KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!

A Jobbik Szentesi Alapszervezete

Boldog ünnepeket

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.