Ismét pálmás véradás

Immár tizenegyedik pálmás véradó akciónkat szervezzük december 13-án, csütörtökön 14 – 17 óra közötti idõre a Kiss Zsigmond utcai Vérközpontba.

Reméljük, egyre többen csatlakoznak hozzánk, hogy vérüket adják embertársaink egészségéért, életének megmentéséért! Az idei két véradásunk mindegyikén – áprilisban és augusztusban is – közel negyvenen vettek részt. Várjuk most is a többszörös véradókat, de újakat is, hogy vérükkel segítsék embertársaink egészségének megóvását, helyreállítását, életének megmentését. Köszönjük!

JÓTÉKONYSÁGI PROGRAMJAINK

A Pálmások Szövetségének az idén is több jótékonysági programja van.
A Szentes-Csongrád Rotary Club hetedik jótékonysági bálja november 24-én volt. A pálmások is anyagi támogatói voltak a sikeres rendezvénynek. Többen közülünk – 6 pálmás tagunk – kellemesen szórakoztunk, de akik nem jöttek el, azok is támogatták a klub nemes céljainak megvalósítását, a nehéz anyagi helyzetben lévõ fiatalok támogatását és a határon túli magyar gyermekek nyári táboroztatását.

 

A decemberi szeretet ünnepek sorát már hagyományosan a dr. Bugyi István Kórház Gyermekosztályán kezdtük. Mikulás napja alkalmából december 4-én, kedden délelõtt az éppen bent lévõ gyermekeknek, hozzátartozóiknak és az osztály dolgozóinak arcára csalogatott mosolyt Kovács Attila és Társa  vidám mûsora. Ezzel, és édességekkel, gyümölcsökkel igyekeztünk könnyebbé, vidámabbá tenni bent létüket, segíteni a betegek mielõbbi felgyógyulását. A mikulásozást kedd délután a Családsegítõ Központ  Munkácsy utcai épületében folytattuk Kovács Attiláék közremûködésével (képen).
A gyerekeknek és szüleiknek felhõtlen örömet, nekünk jó érzést szereztek ezek a pillanatok.

 VÁROSUNKÉRT! NEM PÁRTOKÉRT!
 VELÜNK! FÜGGETLENEKKEL!
 PÁLMÁSOK SZÖVETSÉGE

Decemberben még három további pálmás jótékonysági tervünk van. Karácsonyra a Városi Bölcsõdének, a Damjanich Utcai Óvodának és a Kórház Gyermekosztályának fogunk ajándékokat vinni. Ezek az akcióink is hagyományosak már, hiszen hatodik éve adunk Karácsonyra ajándékokat. Ennek lehetõségeit a Pálmások Szövetsége tagjainak önzetlen agyagi felajánlásai teszik lehetõvé, évi több százezer forintot kitevõen. 
Mi nem tartunk városi gyûjtést, tagjaink és szimpatizánsaink segítségével, szerényen, de meleg szívvel igyekszünk segíteni, boldogabbá tenni az ünnepeket és a hétköznapokat.
Aki szívesen csatlakozna akár véradó, akár jótékonysági akciónkhoz, jó szívvel várjuk, megköszönjük. Jöjjön személyesen, vagy hívjon telefonon:
Horváth István
a Pálmások Szövetsége elnöke
30/9353 845

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.