A legtöbb ajándék a tizedik évben

A_dobozok_iskolákban, óvodákban_összegyűlt_játék_adományokat_rejtenek.jpgIdén tíz éve, hogy Ollai Istvánné független önkormányzati képviselő, a szociális és egészségügyi bizottság tagja, útjára indította önálló jótékonysági programját a szegény sorsú gyermekek és szüleik megajándékozásáért.

Lehet, hogy a jubileumnak is betudható, de a mostani volt Eszterke néni leggazdagabb ajándékozása, hiszen a korábbinál több szponzor segítette ebben. Újonnan csatlakozott az akcióhoz tekintélyes adománnyal pl. a Pendola Kft, vagy a CO-VER Energy Holding magyarországi képviselője, Andrea von Finckenstein, aki személyesen is részt vett a december 14-i ajándékozáson. Segítőivel együtt gyermekjátékokat, iskolai füzeteket adtak át a kisfiúknak, lányoknak. Így elmondhatjuk, hogy a 220 megajándékozott hátrányos helyzetű család minden eddiginél több ajándékkal várhatta a karácsonyt.

Andrea_von_Finckenstein_és_Ollai_Istvánné.jpg

Ollai Istvánné elmondta, hogy Andreával a Lecsófesztiválon ismekedett meg, s bízik abban, hogy tartós együttműködésük még hosszú évekre okoz örömet a szentesi családoknak.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Előzmények:

www.varosivisszhang.hu/2007/12/02/eszterke-neni-galaja/
www.varosivisszhang.hu/2007/11/08/jotekonysagi-gala/
www.varosivisszhang.hu/2006/12/29/gyermekek-oromere/
www.varosivisszhang.hu/2006/11/20/galamsor/

A_megajándékozottak_egyik_csoportja.jpg

A_megajándékozottak_másik_csoportja.jpg

Tekintélyes élelmiszer_csomagok.jpg

Az ajándékátadás forgataga.jpg

Pillanatfelvétel.jpg

Pillanatfelvétel2.jpg

A_rendkívül_tehetséges_Szalai_Robika_saját_meséjével_szórakoztatta_a_vendégeket.jpg

A mikulás_verset_és_dalt_kért_a_gyerekektől.jpg

A_Jövőnkért_Alapfokú_Műveszeti_Iskola_növendékei_néptánccal_ajándékozták_meg_a_közönséget.jpg

Részlet_a_táncokból.jpg

Egy hozzászólás “A legtöbb ajándék a tizedik évben” bejegyzésre

  1. Varga Anna:

    A Magyar Vöröskereszt Szentesi Területi Szervezete dec. 12-én osztott adományokat ugyancsak a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. A szentesi kistérségből érkező rászorulók (150 fő) tartós élelmiszer és tisztítószer csomagokat vehettek át, több mint 300 ezer forint értékben. A szervezők meleg teával és szendviccsel vendégelték meg őket. Meghitt hangulatot varázsolt a terembe a “Mosolygósabb Régióért” Egyesület irodalmi körének verses, dalos műsora Dömsödi Teréz vezetésével. Fantasztikusak voltatok, Lányok! Köszönet az értékes percekért!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.