Legyen ott az ön asztalán is – A Bokrosi Borászat kincsei

A_Vinotéka_bejárata.jpgA Bokrosi Borászati Kft. finom borai idén sem hiányozhatnak a családok ünnepi asztaláról. Csongrádon a buszpályaudvartól nem messze, a Dózsa György tér 4. alatti üzletsoron ebben az évben nyitották meg a termelõi bor értékesítõ helyüket, a Vinotékát.

Bodor István ügyvezetõ igazgató elmondta, hogy az üzletben bemutatják a pincészetükben elõállított borokat, amelyek akár 3-5 literes kiszerelésben is megvásárolhatók.
–  Bor palettánkon tíz fajta íz világot kínálunk vevõinknek, így – gondolom – mindenki megtalálja a maga, vagy vendégei számára megfelelõ minõségût, a száraz fehér bortól a fél édes borokig. Büszkék vagyunk arra, hogy pár héttel ezelõtt a Szegedi Tudomány Egyetemen megválasztották az „Egyetem borát„. Ezt a díjat mi nyertük el a 2006-os évjáratú Cabernet – Sauvignon-nal. Mély rubinvörös színû, finom illatú, cserzõanyagokban gazdag, intenzív zamatú, testes vörösbor. Úgy gondolom, hogy ezt a bort szeretni fogják, – említette Bodor úr.

Bodor_István_az_üzletben.jpg 

–  Karácsonyra két fajta újabb borral is megjelenünk, az egyik a Kékfrankos rozé, amit nagyon szeretnek a fogyasztóink. A vásárlói igény szerint termeltünk Csongrádi Kadarkát. Úgy gondoltuk, hogy ezt a régi fajtát újra fel kell eleveníteni, ezért vásároltunk fel kadarkát. Ebbõl készítettünk olyan minõségû bort, ami ízleni fog mindenkinek.
A  Csongrádi Vinotékában nem csak bort, hanem  a kulturált borfogyasztáshoz szükséges eszközöket is be lehet szerezni, valamint ajándéktárgyakat is kapunk szeretteink számára. Palackos borokra gondolok díszcsomagolásban, díszkiszerelésben.
Rendezvényekre a Vinotéka üzletben nagyobb mennyiségû bor vásárlása  esetén érdemes elõre bejelenteni az igényt a 06 – 30/ 515-3783 telefonszámon.  A nagyobb tételt is átvehetik az üzletben, nyitva tartási idõben. Nem kell tehát Bokrosra menni. A borkedvelõk boltja Csongrádon vasárnap és hétfõn tart zárva, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton 9 – 18 óráig fogadja a vásárlókat.
A Bokrosi Borászati Kft. egy 2007-es évjáratú Kékfrankos borral indult a legutóbbi országos Rozé borversenyen, amelyet Kunszentmiklóson december hatodikán tartottak. A kétszáztíz nevezõ közül az ezüstérmet hozták el, amihez szívbõl gratulálunk. Reméljük, hogy minél több család asztalán lesz a bokrosi nedü valamely fajtája, és koccintanak a Kft. sikerére, hisz visszatérõ fogyasztók lesznek                                                  
Kép és szöveg:
Dömsödi Mihály

Az_üzlet_borkülönlegességei_között.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.