Ételbár – Az őszi kínálatról

A hûvös õszi napokban is szenzációs készétel választékkal lepik meg a szentesi Ételbár szakácsai vendégeiket.

Folytatódik a tûzrõl pattant, igazi magyaros és házias ételek, a kemény fizikai munkát végezõk energiadúsabb, tartalmasabb táplálkozását is kielégítõ pörköltek szezonja.
Miben egyezik meg, ha valaki bablevest rendel füstölt hússal, vagy pacal-, marha-, zúza pörkölttel kívánja éhségét csillapítani? A pörköltekhez természetesen köret is jár, egyéni választás szerint fõtt burgonya, nokedli vagy pirított tarhonya. Abban, hogy az adagonkénti ár teljesen a lábas aljára kozmált, azaz mindegyik adag 770 Ft-ba kerül.
Mindezt Szentesen az Arany János u. 16. szám alatti Ételbárban találják.
Ám akik a könnyebb, kímélõbb ételeket kedvelik, számukra sem ér véget a nyári idõszámítás. Az Ételbár grill szezonját nem viszik el az „emberek”, a már jól ismert és közkedvelt finomságok mellett egy-egy újdonság is megkóstolható. Érdemes tehát odafigyelni a kínálatra. Meglepetés, hogy továbbra is 670 Ft-ért kapható egy adag étel, amely kiszállítással és eldobós tárolóedényben is rendelkezésre áll.

Rendezvényekre hidegtálak, készételek nagyobb mennyiségben, kedvezõ feltételekkel rendelhetõk. Alább olvashatják a következõ hét menü étlapját, válasszanak kedvükre! Jó étvágyat hozzá!
Az Ételbár dolgozói (x.)

(Nagyítsa ki.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.