Sátorhúzás és szaunaszezon újításokkal

Beköszöntött az õsz, így idén is felkerül a sátor a 33 méteres és a 25 méteres úszómedencék fölé.

A munkálatok miatt a 33 méteres medence október 8. és október 15. között zárva tart. A hajnali úszók számára, október 15-én már reggel 5. 00-kor nyit a medence.
A 25 méteres medence október 11. és október 13. között tart zárva. Október 13-án reggel 5. 00-kor már várja a reggeli úszókat.
A 33 méteres medence felett emelkedõ sátorra vonatkozóan a katasztrófa védelem leszabályozta a befogadóképességet, azonban ezt idén az Üdülõközpont úgy fogja megnövelni, hogy további vészkijáratokat alakíttat ki. Elõsegítve ezzel, hogy színvonalas vízilabda mérkõzéseken megfelelõ létszámú nézõközönség tudjon szurkolni.
A sátorhúzás idején a csúszdás medence, az 50 méteres medence, a termálmedencék és a szauna- ház szolgáltatásai változatlanul üzemelnek.
Az 50 méteres és a csúszdás medence október 28-ig nyitva tart.
Megértésüket köszönjük!

Indul a szaunaszezon! Újítások!

Folyamatos újításokon megy át a szaunaházunk is. Az egyik beltéri szaunába bioszauna-lámpa felszerelése történik. Négy színben világít, erõsítve a szauna jótékony hatását, a különbözõ színek pedig más-más hatással vannak szervezetünkre a relaxáció során. Emellett további sugárzóval egészítjük ki a tavaly elkészült infrakabint, valamint különbözõ testtájakat masszírozó berendezéseket helyezünk el a pihenõtérben. Ezen kívül hetente egy alkalommal szaunaszeszánszok bevezetését kezdeményezzük.

Kabinok

Elindult a kabinok világítással történõ ellátása, hamarosan elkezdõdnek a szerelési munkálatok, és még az idén be is fejezõdnek.
Tofán Brigitta

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.