Programajánló a következő napokra

225 éves a posta Szentesen. A Szentes 1. sz. posta dolgozói és a Dél-alföldi Postatörténeti Alapítvány a jubileum alkalmából megemlékezést és kiállítást szervez, amely a Magyar Posta története mellett Kass János Kossuth-díjas grafikusművész bélyegeit és bélyegterveit, valamint Katona Imre amatőr festő több alkotását is bemutatja.

A megjelenteket köszönti Németh Emil, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgató-helyettese és Szűcs Lajos Szentes város alpolgármestere. A rendezvényre szeptember 28-án 15 órai kezdettel kerül sor a posta épületében.

* * *

A Koszta József Múzeum rendhagyó kerékpártúrára hívja az érdeklődőket.

* * *

A „Kunszentmárton-Szentes helyiérdekű vasút forgalomba helyezésének” 125 éves évfordulója alkalmából ünnepséget rendez a MÁV Zrt. Szegedi Területi Igazgatósága a Vasúttörténeti Alapítvánnyal, valamint Szentes, Kunszentmárton és Nagytőke önkormányzatai közreműködésével. Szeptember 24-én (hétfőn) 10:28-ra ér Szentesre az ünneplőket szállító 7222. sz. vonat.

A vonat érkezését követően ünnepi beszédet mond Szűcs Lajos Alpolgármester Úr, majd Szentes Város Önkormányzata nevében az emléktáblánál koszorút helyez el.

* * *

A könyvtárban holnap a Krúdy Gyula Baráti Kör olvas fel.

A Magyarok Szövetsége Radics Gézát látja vendégül.

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.