Figyelem! Felhívások “sóról, sóval”.

A rendezvény logója.jpgItt következik a XI. Kiséri Napok – I. Só Fesztivál keretében rendezendő 100 éves utcáink vetélkedője, sóról, sóval felhívása, továbbá felhívásunk a sós sütemények készítőinek versenyére és a "Kedvenc sótartóink" c kiállításra.

A vetélkedő ideje: 2007. október 6. szombat. 10.00 órától 13.00 óráig.  Helye: Szentes – Kisér városrész, Farkas Antal utca. Szervező: Mosolygósabb Régióért Kulturális Közhasznú Egyesület Szentes, Nagyörvény u. 58.  
3 fős csapatok (családok, barátok, rokonok, szomszédok) jelentkezését várjuk. A csapatoknak szellemi, játékos és ügyességi feladatokat kell megoldaniuk a rendezvény helyszínén. Nevezési korhatár 16. életév felett.
Díjazás: Csapatonként az 1-3 helyezett kiemelkedően értékes nyereményekben részesül. A résztvevők között különdíjak is gazdára találhatnak. (Részletek a jelentezéskor, amikor a csapatok a felkészüléshez a szükséges információkat, és az egyes feladatokat is megkapják.) 
Jelentkezési határidő: 2007. szeptember 25. a nevezési díj befizetésével. Nevezési díj: 1500 Ft/fő, amely a helyszínen elfogyasztható ebédet (Grill Mobil finomság), frissítőt is tartalmazza. A nevezésnek tartalmaznia kell (olvashatóan, nyomtatott betűkkel): Az utca neve és a csapat fantázianeve: Tagok név szerint, életkor: Elérhetőségek (mobiltelefon, e-mail, lakcím): Részletes információ, jelentkezés: 06-20/9837-226, 06-20/3775-889, e-mail: visszhang@szentesinfo.hu

* * *

Illusztráció.jpgFelhívjuk a kedves Háziasszonyokat, a tűzhely körül szorgoskodó Urakat, hogy nevezzenek be vetélkedőnkre saját készítésű sós süteményükkel. Nevezni 1 tányér sós, vagy sós ízesítésű töltelékes süteménnyel lehet a rendezvény Szentes, Farkas Antal utcai helyszínén 2007. október 6. napján 9.00-10.30 óra között. (Kérjük, a receptet is hozzák magukkal.)

 

Részvételi szándékát szeptember 25-ig szíveskedjék jelezni a 06-20/9837-226, ill. 06-20/3775-889 telefonon, regisztráció végett. E-mail: visszhang@szentesinfo.hu Címünk: 6600 Szentes, Nagyörvény u. 58.  DÍJAZÁS: a legízletesebb, legkülönlegesebb… sütemények készítőit értékes ajándékokkal jutalmazza a szakmai zsűri. Fődíj egy képzőművészeti alkotás Horváth Zoltán, a Petőfi cukrászda tulajdonosának felajánlásából.

Eredményes felkészülést kíván a szervező Mosolygósabb Régióért Egyesület.

* * *

 

Azzal a kéréséssel fordulunk a kedves szentesi és környékbeli Lakosokhoz, hogy odahaza – pincétől a padlásig – alaposan körülnézve keressék elő kedves, régi és különleges sótartóikat, és a rendezvény keretében rendezendő kiállítás idejére ajánlják azokat fel, hogy mindannyian gyönyörködhessünk bennük. A kiállítás időpontja: 2007. október 04. (csütörtök) napján 16 órától. Helye: Hegedűs László Helyőrségi Klub (Szentes, Ady E. u. 2.) A kiállítási tárgyak leadása: 2007. október 2. 9.00 óra és 17.00 óra között a helyszínen a tulajdonos nevének és lakcímének, valamint  szem. ig. számának feltüntetésével. A felajánlott tárgyak átvétele október 8-án szintén 9.00-17.00 óráig a személyi igazolvány felmutatásával. A kiállítás minden résztvevője emléklapot kap, a legkülönlegesebb sótartók tulajdonosai jutalomban részesülnek a megnyitón. (A kiállítási anyag dokumentációját, mint virtuális tárlatot,  a rendezvényt követően internetes oldalunkon is –  http://www.varosivisszhang.hu/ –  bemutatjuk.)

Köszönjük, hogy hozzájárul rendezvényünk sikeréhez.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.