A Városi Visszhangról…

A Városi Visszhang egy hőskori változata, saját tervezésű fejléccel.jpgLapunk előzményeként 1991. első félévében megjelentettük a "Kiséri Hírek"-et. Az A/4-es, fekete-fehér kis újság értékesítése érdekében végigházaltuk a városrészt, folyamatosan, újra és újra.

Majd 1991. őszén párommal úgy döntöttünk, városi lapot alapítunk. Hosszas fejtörés előzte meg a névadást. 1992. januárjában azonban megjelent az első Városi Visszhang. Rögös és hosszú kísérleti időszak következett. Az első cikkeket még Erika táskairógépen öntöttük formába. Csetléseink, botlásaink, magányos harcunk a tűrt határon legalább belül marasztalt bennünket. Feleltünk minden szóért, és minden fillérért, helyt álltunk a magunk erejéből, ahogy tudtunk. A fekete-fehér oldalak hol A/4, hol A/3 formátumúak voltak, s olykor egy-egy színt is sikerült rájuk csempészni. Olykor kéthetente, olykor havonta jelentünk meg, de akadt egy rövid időszak az elején, amikor csak hirdetéseket közöltünk. Egy azonban biztos volt: a példányszám folyamatosan növekedett.

A viszonylagos stabilitás éveire egészen 1998-ig kellett várni. Az első színes – négyszín nyomással készült – Városi Visszhang 2004. november 2-án, az alapítástól számítva 13 év múlva jelent meg.

Tavaly ősszel ünnepeltük az újság 15 éves fennállását. Ezúton is megköszönjük mindazoknak a kollégáknak, akik idáig segítettek bennünket, és a szerkesztés során néha személyes, talán túlzó rigolyáimat is elviselték. Mára a lap regionális megjelenésű. Megmaradt havi gyakoriságú, és megőrizte mentességét minden politikai nyomástól.
Internetes oldalunk 2004. július 01-étől működik Kuczora Ferenc barátunknak köszönhetően.

Azért jutottunk el idáig, mert Önök, kedves Olvasók megszerették, amit csinálunk. Kérjük, tartsanak továbbra is ki mellettünk, és mi értékes, hiteles információkkal háláljuk meg a hűségüket.

Szentes, 2007. szeptember 08.

Dömsödi Teréz felelős szerkesztő, kiadó
06-20/9837-226
e-mail: visszhang@szentesinfo.hu

Dömsödi Mihály szerkesztő
06-20/3775-889 alapító, szerkesztő
e-mail: visszhang@szentesinfo.hu

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.