Nem csak a nyár forró az Ételbárban

Ezekben a napokban szenzációs új készétel választékkal lepik meg a szentesi Ételbár szakácsai vendégeiket.

Most elsõsorban azokra gondolnak tûzrõl pattant, igazi magyaros és házias fogásaikkal, akik kemény fizikai munkát végeznek nap mint nap, szükségük van az energiadúsabb, tartalmasabb táplálkozásra.
Miben egyezik meg, ha valaki bablevest rendel füstölt hússal, vagy pacal-, marha-, zúza pörkölttel kívánja éhségét csillapítani? A pörköltekhez természetesen köret is jár, egyéni választás szerint galuska, pirított tarhonya, vagy fõtt burgonya.
Abban, hogy az adagonkénti ár – ihaj-csuhaj -figyelemre méltóan remek, mindegyik adagja 770 Ft-ba kerül.
Mindezt hol találják, Szentesen az Arany János u. 16. szám alatti Ételbárban.

(Kinagyítandó!)

De ne rémüljenek meg azok sem, akik inkább könnyebb, kímélõbb ételeket választanának. Mára nem csak a nyári idõjárás, az Ételbár grill szezonja is felforrósodott, és a szezonban folyamatos újdonságokkal rukkolnak elõ. Ráadásul az adagonkénti ár sem változott, továbbra is 670 Ft-ért kapható egy adag az alábbi ételekbõl.
A legfrissebb ajánlat vaslapon sült csirkemell, hozzá grillezett sajt és joghurtos saláta, ez az étel a Nyári szárnyas varázs.
A Tisza gyöngye roston sült harcsa filét, friss salátát, sült burgonyát és bazsalikomos mártást tartalmaz. A Kímélõ tál lényege pedig, hogy a grillezett zöldségek mellé grillezett sajt, friss saláta és kapros öntet járul. S mitõl tüzes az Alföldi tüzes tál? A roston sült tarját csípõs sült paprika ízesíti. Sült burgonya és friss saláta teszi még táplálóbbá, finomabbá. 
Az ételek kiszállítással és eldobós tárolóedényben is rendelhetõk. Alább olvashatják a következõ hét menü étlapját, válasszanak kedvükre! Jó étvágyat kívánunk!                  
te. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.