Üdülni autóval, motorral…

Itt a nyár, a szabadságok ideje. Sokan, akik tehetik, egy-két hétre üdülni mennek, autóval, motorral. Szentesen a Budafer Zrt. Suzuki-Kawasaki márkaképviselet és szerviz értékesítési vezetõje, Zsigó Dániel és munkatársa, Gila Zoltán is ezt teszi.

– Mi azt tudjuk javasolni ügyfeleinknek, mielõtt elindulnak, minden féleképpen ellenõriztessék gépjármûvüket, motorkerékpárjukat. Nézessék meg, mert a téli leállási szezon után, ill. tavaszi kezdéskor ezt sokan elfelejtik, vagy nem adódik rá keret. Hosszú utak elõtt javasolt, hogy ne a nyári szabadidõbõl, kirándulásból vegyék el azt az idõt, amit a szervizeléssel kell eltölteni – mondja Zsigó Dániel, majd hozzáteszi:
– Nagyon sokan most kezdik el használni a légkondicionálót a gépjármûben. Azt javasoljuk, hogy nézessék át az egész rendszert. A különbözõ betegségek megelõzése érdekében fertõtleníteni kell, és a nyomást meg kell vizsgáltatni benne. Évrõl-évre a gázt azért érdemes cseréltetni, mert az megint csak hosszú távon a gépjármûvek elõnyére szolgál, ha megfelelõen karban van tartva az autó – magyarázza.

Hogyan alakul a nyári szabadság önöknél?
– A nyári szezonban több helyre eljutunk a kollégámmal, ill. a munka szempontjából összekötjük a kellemest a hasznossal. Egy kis kikapcsolódást egy kis munkával tudunk váltani. Július 4-8-ig lesz egy nemzetközi motoros találkozó Tiszaföldváron, ahol kiállítóként veszünk részt a Kawasaki motorkerékpárokkal. Aki kedvet érez, és szeretne kicsit kikapcsolódni motorosok társaságában, azt szeretettel várjuk ott. Megtalálnak minket a Kawasaki standnál. Ez az elsõ közös nyaralás és munka, amiben részt veszünk.
Jómagam tervezek nyaralást a családdal, gyerekekkel is, megyünk a hegyek közé, hiszen tavaly a Balatonon voltunk. Túrázgatunk, megnézzük majd a látnivalókat.
– Én is szeretnék családostól nyaralni az idén a Balatonon. Ha minden jól megy, egy kis motorozás is belefér – halljuk Gila Zoltántól.
Nem rég nyílt meg itt a Vásárhelyi úton a térség legnagyobb Kawasaki márkaképviselete, milyen motorkerékpárt válasszanak maguknak, akik a kétkerekûvel indulnak a nyári kalandra?
– Megváltozott a motorvásárlók köre. Régen a sportmotorokat keresték. Most nagyobb hangsúlyt fektetnek a felhasználók arra, hogy a célnak megfelelõ motort vegyék, amire tudnak pakolni, túrázhatnak vele, de hétköznap is használhatják. A kezdõknek az ER-6-os a mi szalonunkban is megtalálható, vagy aki komolyabb teljesítményt kedvel, egy picit sportosabban szeretne motorozni, de mégsem akar 300-zal száguldozni az úton, az pedig a Z-1000 típust válassza. Tanácsként annyit tudok mondani, hogy mindig a célnak megfelelõ típust használják, függõen attól, hogy mennyi kilométert és milyen terepen szeretnének vele közlekedni. Ráérõ motorozásra vannak a Cruiserek 900-tól 1700 köbcentiig – tanácsolja  Zoltán.
– Annyit befejezésképpen, hogy az elmondottak alapján állunk ügyfeleink rendelkezésre szaktanácsadással, értékesítéssel, szervizeléssel, ellenõrzéssel, keressenek meg bennünket!
Kép és szöveg:
 Dömsödi Mihály

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.