Valami új, valami más a HEURÉKÁ-val a Táska utcán – Megunta! Kicserélné?

Tudja a kedves Olvasó, hogy a Kossuth utca 15/A. alatti kereskedõháznak nem csak a környezete újult meg, hanem az emeleti terasza is? Nos, ha igen, akkor már járt ott az utóbbi idõben, ha pedig nem, mi most adunk egy ötletet, miért nézze meg!

Azonban nem kell üres kézzel mennie, ha a csütörtök, pénteki napot választja e néhány lépcsõ megtételére. Elõtte még egy kis lépcsõzés, ha a pincében vagy a padláson a régi lomok között rejtette el megunt, ám jó állapotú, mások számára még használható retiküljét, kézi vagy vállra akasztható táskáját. Persze, ha csak a szekrénybõl kell kivennie, azt se mulassza el. Miért is?
A Heuréka Bõrdíszmû-, Játék és Ajándék üzlet tulajdonosa, Horváthné Anna immár tíz éve foglalkozik nõi és férfi táskák árusításával. Gondolt egyet, és a megújult teraszon július elsõ csütörtök, péntekjétõl egészen szeptember végéig minden csütörtökön és pénteken megnyitja a Táska utcát. A teraszon található fogasokra ön is hozhat táskát, sõt onnan akár ingyenesen cserélheti el egy másik, másvalaki által hozott, ám teljesen ép, használható táskára. Az üzlet azonban szolgál olyan új táskákkal is, amelyek mindössze most 2000 Ft-ért vásárolhatók meg, a hozott táska fejében. Érdemes azonban azt is tudni, hogy aki táskát hoz, az az összes többi szép és divatos táskából most 20% kedvezménnyel választhat. Az akciós idõszak végén a legextrémebb, vagy a legkorosabb táska árverésre kerül, a befolyt összeg jótékony célú felhasználásáról döntött az üzlet tulajdonosa.
Tehát kalandra fel, induljon a táskacsere akció, és keljen életre a terasz! A kaland már ott elkezdõdik, amikor kiderítjük, mi is lapul otthon a fiókok, polcok, zsákok mélyén, és folytatódik azzal, ha cserélünk és választunk magunknak egy másik, hosszú idõre kedves táskát. Ha csütörtök és péntek, akkor Táska utca a HEUREKA-val a teraszon! Ne feledje!             –  dite (x) –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.