Hamarosan – Nagyhegyi Nyári Napok

A kétnapos rendezvény részletes programját itt olvashatják. Kattintson és nagyítsa a mellékelt képet!

Egy hozzászólás “Hamarosan – Nagyhegyi Nyári Napok” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Lapunk legutóbbi számában megjelent:

    MÁSFÉL NAPIG ÁLL A BÁL!

    A Szentesi Vasutas Sport Club LEADER pályázaton nyert az idei Nagyhegyi Nyári Napok megrendezésére, mely pénteken este veszi kezdetét a Vasutas Sportpályán.

    Farkas Sándor országgyûlési képviselõ és Szir-bik Imre polgármester sokat segített – említi Makra Zoltán fõszervezõ, hogy meg tudja valósítani a harmadik rendezvényt. De köszöni minden további szponzornak is, akik a rendezvény mögé álltak.
    Június 29-én este tábortûz, szalonnasütés, koncert lesz, és szombaton egész nap várják az odalátogatókat. Gondoltak azokra is, akik még nem ébredtek fel, reggel 8 órától zenés ébresztõvel csalogatják a lakókat. Fõzõverseny, fogathajtás, kutyás bemutató, a rendõrség és tûzoltóság parádés eszköz- és technikai bemutatója, valamint a Hunyadiak Örökében Hagyományõrzõ Egyesület szórakoztató jelenetei ígérnek örömteli perceket, de lesznek sportversenyek és folklór mûsor is.
    Az alkalmi faházakban a DélKerTÉSZ és biotermelõk zöldség és gyümölcs szakmai bemutatója, a gyerekeknek pedig kézmûves foglalkozás is lesz. Bors Károly keramikus is bemutatkozik, valamint Kovács Ivánné bútorfestõ munkáit láthatják az érdeklõdõk. Este fél 10-kor a sztárvendég a fiatalok örömére Flour Tomi.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.