Sporthírek

Sikerült…  Novemberi lapszámunkban írtunk a szentesi kiséri biliárd klubról. Az elmúlt héten, december 3-4-én Békéscsabán hat csapattal mérkõztek az OB I-be jutásért. A szentesiek minden biliárd klub csapatát megverték, így a Magyar Bábús Biliárd Csapatbajnoki elsõ helyezését érték el. Hatalmas serleggel tértek haza. 

A kitûzött célja a Kiséri Biliárd Klubnak teljesült, így 2012-tõl az OB I-ben folytatják a játékot. Demeter Sándor alapító szponzor büszke csapatára. Az Országos Bajnokság I-be tíz csapat került, hogy kik lesznek az ellenfelek, az februárban sorsolással dõl el. A bajnokság márciusban kezdõdik. Gratulálunk a csapatnak és sikeres felkészülést kívánunk. Dobogós helyen végezzenek az OB I-ben is.  D. M.

Tenisz   Bakos László, a Szentesi Tenisz Klub vezetõ edzõje tájékoztatta lapunkat: “Sátorkupa néven december 3-5-ig fiú 18 elsõ kategóriás kiemelt országos versenyt rendezett a Szentesi Tenisz Klub. 18 nevezés érkezett a versenyre. Itt volt a korosztály elsõ 10 helyezettjébõl 4 játékos. A versenyt Ágoston György budapesti teniszezõ nyerte, Kalocsa Bence (MTK) elõtt. A versenyen indult Virág Máté, õ a döntõben Kalocsa Bencétõl sajnos kikapott.
Páros versenyben Virág Máté Ajkai Norbert -tel második helyezést ért el.
Hatalmas csatában érték el ezt az eredményt, Ágoston Ferenc és Ágoston Györgytõl kikaptak. Ez volt a tenisz klub utolsó hazai rendezése az idén.
Készülünk a jövõ évre, január elején megkezdõdnek a fedett pályás országos bajnokságok, ahol – nevezhetem top játékosoknak – Drahota-Szabó Dorka, Mészáros Lotti, Virág Máté – jó teljesítményére számítunk. Hasonlóan sikeres szezont szeretnénk a jövõ évben is nyújtani,  mint az idén.
Ezúton is köszönjük a szülõk támogatását.”
Lejegyezte: D. M.

3 hozzászólás “Sporthírek” bejegyzésre

  1. Dömsödi Mihály:

    TÁRSASTÁNC

    A Szilver TSE által december 10-én Szentesen megrendezett Felnőtt-Ifjúsági Tíztánc és Junior Standard Ranglista versenyen a következő eredmények születtek:
    Junior Standard Ranglista: (Szilver TSE)
    1.hely: Rónyai Zoltán – Farkas Boglárka
    4.hely: Borda Ádám – Korom Eszter
    5.hely: Katona András – Kovács Klára Nikoletta
    6.hely: Balázs Gergő – Juhász Kitti

    Felnőtt-Ifjúsági Tíztánc Ranglista: (Szilver TSE)
    1.hely: Hegyes Bertalan János – Kis Violetta
    2.hely: Budai Attila – Barna Lilla
    4.hely: Kósa András – Meszlényi Viktória
    5.hely: Bódi Ferenc – Gyurits Diána

  2. Dömsödi Mihály:

    SZILVESZTERI FUTÁS

    A St. Jupát SE nyílt lakossági rendezvényére december 31-én kerül sor. Gyülekező 10.45 óráig a Dózsa-háznál, eddig lehet a nevezéseket megtenni, a rajtszámokat átvenni. A választható távok: 2 km, vagy 3,8 km. Ezt a távot végig futva, gyalogolva, vagy kocogva is meg lehet tenni, s a szilveszterre tekintettel a jelmezes futásnak is helye van. A 12.00 óráig lezajló eseménynek az aktív óévbúcsúztatáson túl az egészséges életmód népszerűsítése is célja. Emellett a résztvevők között a támogatók ajándékai találnak gazdára. A távokat legjobban teljesítők, de a legötletesebb jelmezek viselői is számíthatnak díjakra.

  3. Dömsödi Mihály:

    SZILVESZTERI FUTÁS CSONGRÁDON IS!

    Csongrád Város Önkormányzata a Városkép Kft. támogatásával idén is megrendezi a hagyományos Szilveszteri Futást. Rajt 2011.12.31. 10.00 órakor. A helyszín, ahova a csongrádiakat várják, az Ifjúsági Ház!☺
    A részvétel ingyenes!
    Választható távok:
    1500 méter
    3000 méter
    6000 méter
    Búcsúztasd egészségesen, testmozgással a 2011-es esztendőt – olvasható a kiadott felhívásban.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.