Horgászáruház: a jövőt tervezik – Ünnepi akció

Két éve üzemel a Horgászáruház Szentesen az Arany János utca 16. szám alatt. Gulyás János üzletvezetõ ezúton is megköszöni a helyi horgászok egész éves bizalmát.

– Örömmel mondhatom, hogy az eltelt idõ alatt sikerült a stabil vásárlóközönségünket megõrizni. A rugalmas kiszolgálást és a bõséges áruválasztékot jelölik meg, amikor elégedettségükrõl érdeklõdünk. Beszállítóinkkal jó együttmûködésben a legkedvezõbb árakat igyekszünk kialakítani a számukra, és az idény jellegû termékek esetében is jelentõsek a kedvezmények – összegez.
– Karácsonyra van-e különleges ajánlatuk?
– Ezúttal 10-50% engedménnyel vásárolhatók meg egyes termékeink éppen azért, hogy a karácsonyfa alá a horgászok számára hasznos meglepetéssel szolgálhasson a család. A választást könynyíti, hogy tetszõleges címletben kaphatók nálunk vásárlási utalványok. De érdemes válogatni a szezonális termékeink között is, ilyenek pl. a termo lábbelik és ruhák.
Gulyás Jánostól megtudtuk, hogy jövõre az üzlet vásárlóterének még vevõbarátabb átalakítását tervezik. Annál is inkább szükség lesz  erre, mert tovább bõvül az árukínálat, szem elõtt tartva a mindig  aktuális keresletet, a vásárlók igényeit.
A Horgászáruház munkatársai boldog ünnepeket, jövõre jókora fogásokat, szép horgászélményeket kívánnak a horgászoknak. A már megszokott helyen és folyton megújuló árukínálattal, szakmai tapasztalatukkal fogadják majd önöket 2012 évben is. Számíthatnak rájuk!                          (x)

Kép és szöveg: D. T.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.