Derekegyházit az ünnepi asztalra – Ha hús, akkor a hazai

A Derekegyházi Sertés-, Juhvágó és Húsfeldolgozó Mintaboltjai (Szentesen a Rákóczi utcai Zöldségpiacnál, a József Attila u. 14. – Mezõ Sörözõ mellett – és a Jókai utcai Reál áruházban felkészültek a decemberi ünnepekre, hogy a vásárlók minél választékosabb kiszolgálásáról gondoskodjanak.

Balogh István kereskedelmi menedzser olvasóink szíves figyelmébe ajánlja, hogy folyamatosan kapható a töltött káposzta készítéséhez a darált hús, kívánság szerinti húsrészekbõl, valamint a disznótoroshoz rizses hurka, (sertés vékony- és fodrosbélben) a sütnivaló kolbász, sertés tartja és oldalas.
– Ha karácsony, akkor kocsonya! Kínálunk hozzá körmöt, fület csülköt nyersen és füstölve. – sorolja.
– Szilveszterre javasoljuk a húsüzem egyik specialitását, a juhbeles bécsi roppanós virslit és a debreceni páros kolbászt csomagolva vagy lédingben. Elmaradhatatlan a szilveszteri bõrös malachús, melyre elõrendelést is felveszünk a boltjainkban, ahol juhhús is folyamatosan kapható, szintén elõrendelés utján.
– Vágóhidunk és mintaboltjaink dolgozói nevében kívánok minden kedves vásárlónknak szeretetteljes áldott ünnepeket és bõségben, egészségben teljes újesztendõt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.