Év végi hajrá a Hunor Coop üzletekben – Olcsót, jót az ön kosarába is

Ünnepi díszbe öltöztek a Hunor Coop áruházak, ami számos vevõ hívogató ajánlatot is jelent ezekben a napokban. Mészáros Zoltán vezérigazgató segítségével tekintettük át az egyes lehetõségeket.

– Minden üzletünkben a Mikulás megjelenésével kezdõdött az ünnepi forgatag. A vásárlás hangulatát nem csak üzleteink tetszetõs külsõ megjelenésével szeretnénk széppé tenni, hanem már ezekben a napokban a Dél-alföldi Coop regionális akciója elõnyeit is kihasználhatják a vásárlóink. Ez az akció a karácsonyi édességekre, speciális szezonális árukra vonatkozik – sorolta, majd azt mondta:

– Ezúttal a várható nagyobb ünnepi rohamot az áfa emelkedése is generálja, ami januártól minden olyan terméket érint, amely most a 25%-os áfa körbe tartozik. Azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink ismerõsként, jó szomszédként továbbra is otthon érezzék magukat nálunk, és megelégedéssel éljék meg a vásárlás hasznos perceit.
– Újabb termékek kedvezõ árváltozását lehet felfedezni a hónap második felében…
– Igen, az ország összes Coop üzletében ugyanazon kedvezményeknek örülhetnek a vásárlók. Elsõsorban az ünnepi asztalra kerülõ ételek alapanyagait érintik a nagyon barátságos árak. Mi még saját ráadás Hunor Coop kedvezményekkel mérsékeljük tovább az árakat, ez  a rendkívüli kedvezmény pedig a térségünkben elõállított élelmiszerek (húsféleségek, borok…) árára vonatkozik.

Az idén is megduplázhatják pontjaikat a vásárlók?
– A bronz-, ezüst és aranyvasárnapokon történõ vásárlásaikra érvényes ez a lehetõség. Hûség akciónk eddig is nagy siker volt, erre számítunk az év végén is.
A mostani hajrát leltárszünet követi majd?
– Az informatikai rendszerünk ma már lehetõvé teszi, hogy a leltározás, áfa változással kapcsolatos teendõk automatikusan menjenek végbe, nem kell egyetlen napra sem bezárnunk. Sõt, január 2-án idõben nyitunk, és a már természetes udvarias kiszolgálással, odafigyeléssel fogadjuk az új évben is a vásárlókat.

– Üzenne olvasóinknak valami szépet és bíztatót…
– Szüleim mindig azt mondták, hogy a legfontosabb az egészség. A lap minden olvasójának jó egészséget, boldog ünnepeket és eredményes új esztendõt kívánok!
Kép és szöveg:  D. T.    (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.