Újból gördülnek…

A St Jupát Sportegyesület õszi elsõ Gördülõ generációk programját szombaton, szeptember 10-én rendezi. Az érdeklõdõket – korhatár nélkül – a Dózsa-házhoz várják 10 órára. Innen indul ugyanis a kerékpáros rajt. A kirándulás a térség valamennyi rövidebb túraútvonalát érinti.

A hagyományos programsorozat évente kétszer, tavasszal és õsszel ismétlõdik, és több alkalomból áll. A szervezõ egyesület célja, hogy olyan kerékpáros tömegsport rendezvényt valósítson meg, amely a fiatalokon keresztül az idõsebb korosztályt is képes megszólítani. Középpontjában a kerékpározás áll, olyan távolságokkal, amit mindenki erejéhez mérten legyen képes teljesíteni. Azon túl, hogy “a mozgás  öröme rád is vár”, a közös élmények, a természet közelsége, az összetartozás erõsítése szempontjából is fontos kezdeményezés honosodott meg.
Olyan tömegsport programról van szó, amely az egészséges életmód jegyében is született. Bekapcsolódni nem kerül semmibe, a családra, egymásra fordított idõn kívül. A testi és lelki edzettséget ezzel együtt  tökéletesen szolgálja.

Egy hozzászólás “Újból gördülnek…” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    GRAVO-MIX FUTBALL FESZTIVÁL

    A HSZATÁK- Junior FC a hagyományteremtés szándékával rendezi meg a Gravo-Mix Futball Fesztivált. A kispályás utánpótlás labdarúgó tornára szeptember 10-én kerül sor a Pusztai László Sporttelepen. A szervezõk három korosztályban, korosztályonként 12 csapat részvételével számolnak.
    A szombaton reggel 9 órakor kezdõdõ torna célja, hogy a gyerekeket az egészséges életmódra késztesse, továbbá elõmozdítsa a sportbarátságokat. Jó alkalom a mérkõzés sorozat a csapatok felkészülésére, az utánpótlás-nevelés elõsegítésére.
    A Kovács László által vezetett versenybizottság az elsõ három helyezett csapat részére érmeket és kupát nyújt át, ám valamennyi résztvevõ csapat oklevelet kap. Díjazzák továbbá különdíjakkal a legjobb játékost, kapust, a gólkirályt, a legjobb hazai játékost, valamint az összetett legjobb eredménnyel végzõ klub vándorkupát vihet haza.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.