A Magyar házaspár ajándékai

Az ajándékozás pillanata1.jpgA Hungerit Részvénytársaság vezérigazgatója, Magyar József és felesége, Erzsébet asszony hét évvel ezelőtt határozott úgy, hogy a karácsonyi ünnepek közeledtével cégüknél dolgozó családoknak szereznek külön örömet.

Eddig minden évben több és több gyermek örülhetett a személyre szóló ajándékoknak. Idén azonban a legtöbben, hiszen tizenöt család ötvenkét gyermeke kapott ünnepi csomagot a cég szakszervezetének, azon belül is Krausz Jánosné Irénke szb-titkár és munkatársai közreműködésének köszönhetően.
A legnépesebb család hét gyermeket hozott magával ezen a szombat délelőttön. Benkőéknél a szorgalmas édesapa állandó éjszakai műszakban dolgozik a továbbfeldolgozó üzemben. De kaptak ajándékot olyan családok is, ahol az anyuka egyedül neveli gyermekeit.
Sütemény, üdítő, fényekkel és karácsonyfával szépen feldíszített helyiség fogadta a vendégeket, akiket Krauszné Irénke ünnepi verssel köszöntött. Azt mondta, hogy a szakszervezet önállóan választhatta ki a családokat, s hozzá tette: a gyerekek nyugodtan legyenek büszkék jól dolgozó szüleikre.
A vezérigazgató arról szólt, hogy felesége maga válogatta és vásárolta a személyre szóló ajándékokat. Örömének adott hangot, hogy a jelenlévők ilyen szép, népes családot nevelnek. Ajándékaikkal is meghitebbé szeretnék tenni számuka az ünnepeket, – mondta.

Ünnepi hangulat.jpg

A Zöldág Mozgáskultúra és Sport Egyesület néptáncosainak betlehemes játéka után a gyerekek is mondhattak verset, majd átvették a játékokat, szaloncukrot, s még számos meglepetést rejtegető csomagokat. Az egyik apróság döntött a feldíszitett fenyőfa sorsáról, amely ezúttal a Sebők család otthonát díszíti ezekben a napokban.

Megajándékozottak.jpg

Megajándékozottak1.jpg

Benkőék hét gyermekükkel érkeztek.jpg

Krauszné Irénke verses köszöntője.jpg

A vezérigazgató beszéde.jpg

A Zöldág táncosainak műsora.jpg

A Magyar házaspár átadja az ajándékokat_2.jpg

Az ajándékozás pillanata.jpg

Az ajándékozás pillanata1.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.