Országos Mátrix fodrászverseny – Biár Csaba a tíz között

Biár Csaba az oklevéllel.jpgA Mátrix cég országos fodrászversenyt hirdetett, amelyre pályázni kellett. Az elkészített modellrõl fényképeket küldtek be a pályázók. 

A nagyon sok jelentkezõ közül városunkból is sikerült bekerülnie a legjobb tíz közé Biár Csaba nõi-férfi fodrásznak is, aki kilenc éve bûvöli a páciensek haját. Mindent megtesz azért, hogy elégedetten távozzon a kedves vendég.

Van is bõven nála megrendelõ, hiszen alig tudtunk egy rövid idõt szakítani egy röpke beszélgetésre az Ady Endre utcában. Megújulva, teljesen átalakított fodrászatában Csaba a következõket mondta:
– Utoljára hat éve versenyeztem, akkor negyedik helyezést értem el egy országos versenyen, – mutatja a bizonyítékot. – Én nem vagyok híve a versenyeknek. Most mégis megpróbáltam. Sikerült bekerülnöm a legjobb tíz közé. Nagyon örültem, mert sok-sok emberrel tudtam közben találkozni, – tette hozzá.
– A verseny lényege az volt, hogy a Matrix festék színeit lehetett használni. Én a modellem szõke melírozott haját élénk vörös színnel ágyaztam meg. Nagyon színvonalas volt a verseny. Szüleim is ott izgultak értem. Nem kis dolog nagyon sok ember elõtt, Budapesten bemutatkozni. Izgultam is, de nekem megérte, – sorolta.

– Kitõl jött a szakma szeretete?
– Volt kitõl örökölnöm, mert a tatám 65 évig volt fodrász. Nagyon sokat vizsgáztatott, és verseny zsûri tagja volt. A nõvérem is fodrász, lassan tizenhét éve dolgozik ebben a szakmában. Õ is imádja, én is.
– Lételemem ez a munka, mert igazán a hobbim is.

Biár Csaba fodrász egy szép emléklappal térhetett haza. A versenyen az elsõ három helyezettet jutalmazták, a többieket nem rangsorolták.
Minden kedves vendégének, és leendõ ügyfelének kellemes karácsonyi ünnepeket és újesztendõt kíván. Legyenek szépek, hiszen közelegnek az ünnepek.

Szöveg és fotó:
Dömsödi Mihály

Biár Csaba az oklevéllel.jpg

Egy hozzászólás “Országos Mátrix fodrászverseny – Biár Csaba a tíz között” bejegyzésre

  1. Teli marta:

    ^GRATULALOK TOVABBI SOK SIKERT

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.