Karácsony a Gondozási Központban

Részlet az előadásból.jpgSzentes időseket ellátó intézményeiben ezekben a napokban tartják a karácsonyi ünnepségeket. A Horváth Mihály utcai Gondozási Központban történtekről láthatják képes összefoglalónkat. 

Puskásné Halál Ágnes köszöntője után Szirbik Imre polgármester, országgyűlési képviselő osztotta meg szívet melengető gondolatait a jelenlévőkkel. Az önkormányzat Szociális és Egészségügyi Bizottságát Ollainé Eszterke néni és Pásztor Antal képviselte. Eszterke néni ezúttal sem érkezett üres kézzel. A gondozottakat egy DVD készülékkel lepte meg egy karácsonyi vers kíséretében.

Ollainé ajandéka.jpg

A Kiss Bálint Református Általános Iskola harmadikos tanulói karácsonyi állatmese történetet dolgoztak fel, nagy meghatottságot, örömteli pillantokat varázsolva a kis helyiségbe. Kósa Ágnes és Lukács Adrienn tanárnők munkája a kicsik rendkívül ügyes előadását tette lehetővé. Ezután a gondozottak műsora következett. Boglári Nagy László és Varsányi János saját verssel emlékezett meg a karácsonyról. A Gondozási Központ munkatársai és a gondozottak egy csoportja pedig betlehemi játékot mutatott be.

Részlet az előadásból1.jpg

Végezetül kiosztották a városi önkormányzat ajándékcsomagját, amelyet minden gondozott megkapott.

Részlet az előadásból2.jpg

Részlet az előadásból3.jpg

Angyalok járnak.jpg

Az erdő ajándéka.jpg

Tánc az élőfennyő körül.jpg

Nagyon tetszett a műsor.jpg

Kigyúltak a fények.jpg

Kigyúltak a fények1.jpg

Varsányi Jani bácsi saját verssel készült.jpg

A Betlehemi játék az idén sem maradt el.jpg

Mindenki csomagot kapott.jpg

A polgármester is segit az osztásban.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.