Nagyrendezvény születőben

Augusztusban egy új típusú, nagyszabású rendezvényt szervez a Gladiátor Rendezvényiroda Kft.

A rendezvény főszervezőjével, Bertók Róberttel beszélgettem az ötletről és a tervekről.
– Mi lesz a rendezvény neve, és pontosan mikor lesz?
– A rendezvény elnevezése Szentesi Szárnyas Napok Gasztronómiai és Sörfesztivál, amely augusztus 18-21. időpontban debütál.
– A logóban úgy látszik, hogy a Hungerit Zrt. is partnere a rendezvénynek.
– Igen, sőt a Hungerit Zrt. a rendezvény kiemelt támogatója. Nagyon tetszett a cég vezetőségének a Szárnyas Napok rendezvény felépítése és programtervezete. A Szárnyas Napok rendezvény az elnevezéséhez hűen számtalan étellel, programmal és attrakcióval fogja népszerűsíteni a méltán híres szentesi baromfitermékeket.
– Pontosan milyen programokat fog tartalmazni a rendezvény?
– Nos, ezt szerencsére nem lehetne egy írásban leközölni, hiszen a rendezvény eddig még sosem látott programarzenállal fogja várni a városból, sőt remélhetőleg az ország különféle részéről és külföldről érkező vendégeket is!

– A rendezvény elnevezésében benne van a gasztronómia és a sör is, gondolom nem véletlenül.
– Természetesen nem véletlenül! A rendezvény két fő irányvonalát jelzi. A rendezvényen kizárólag a Hungerit Zrt. által kínált szárnyasokból készítik majd a finomabbnál finomabb szárnyas ételkülönlegességeket, valamint bemutatnak több hungarikum terméket és kiemelt minőségű élelmiszert is. Mindemellett bemutatkoznak majd az ismert szentesi élelmiszerek, termékek.
– S természetesen a sör…
– A sörfesztivállal egy régi nagy rendezvényálmom, és remélem másoké is,  fog megvalósulni. Ez egy igazi sörfesztivál lesz, nem egy sörrel, és nem egy nagy sörös cég megreklámozásával! Az elképzelésünk szerint az egyik nagy gasztronómiai sátor alatt, hangulatos faházakban mérik majd a kézműves sörfőzdék a finom nedűket. Elsősorban kisebb sörfőzdék különlegességeit lehet majd kóstolni ezen a rendezvényen, de olyan különlegességeket is, mint pl. a mézes gyömbéres sör, áfonyás sör, köleses sör.
– Külföldi termék lesz a rendezvényen?
– Igen lesz. Ha sör, akkor például egy jó korsó belga sörkülönlegesség sem hiányozhat majd a kínálatból.
Mindezt egyedül szervezik, vagy segítség is érkezik majd?
– Egy ekkora rendezvényt nem lehet egyedül megszervezni. Lassan teljesen összeáll egy csapat, amely a szervezést végzi. Mint említettem, annyi program lesz, mint eddig sohasem. A különféle programok mindegyikének saját szervezője lesz, illetve folyamatosan fogunk egyeztetni a város idegenforgalmi és művelődési osztályával, valamint a Hungerit Zrt-vel és a Szentesi Művelődési Központtal.
– Fogunk még hallani a rendezvényről?
– A Városi Visszhang, mint az egyik kiemelt partner, elsőként fog tájékoztatást kapni az újabb információkról!
– Sok sikert kívánunk!
(-)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.