Mikor jó a szemüveg? – Multifokális? Multifunkciós?

Tévhitek, és helyreigazítás a progresszív – és munkaszemüveg lencsék terén.
Évek óta egyre nagyobb érdeklõdés mutatkozik az ún. progresszív -és munkaprogresszív lencsék iránt, azonban szükséges pontosabban tudnunk, mire alkalmasak ezek a szemüvegek, mielõtt választunk.

Mára elterjedtek és ismertek a multifokális szemüvegek, egyre többet készítünk fiatal presbyópok számára is. A bifokális lencséket kiszorító progresszív lencsék használatát azonban szintén nem minden területre javasoljuk. A multifokális szemüveglencsék az átlag szemüvegviselõk számára éles, nyugodt látást biztosítanak, távolra és közelre egyaránt.

Megváltozott életvitelünk miatt  viszont egyre nagyobb igény mutatkozik a vizuális határok kiterjesztésére, és a minél tökéletesebb megoldások kialakítására a köztes távolságokban is. Az ambiciózus emberek számára igen fontos a távoli és középzóna esetén is a lehetõ legszélesebb látótér, ezért ergonómiailag a legkomfortosabb megoldást számítógépes- és irodai munkához a munkaszemüvegek kínálják. Viselõiknek a lehetõ legszélesebb torzításmentes látómezõt biztosítják az olvasási-számítógépes- és irodai távolságra.
Amit mindkét típusú lencse esetén biztosítani tudnak a legújabb fejlesztések eredményeként, az a tökéletes interakció a távoli- és közeli képek között, azaz a gyors és egyszerû képváltás.

Természetesen az egyén paramétereinek, életvitelének, arcbeállításának, a dioptriának és nem utolsó sorban a választott keretnek és annak arcon való elhelyezkedésének is függvénye, hogy a szakember milyen lencsét javasol. Ma a piacon mindenki talál egyéni igényeinek megfelelõ lehetõséget, ehhez azonban valamelyest tájékozottnak kell lennie, hisz csak a lehetséges megoldások ismeretében képes látszerésze segítségével a legjobb döntésre.
Az Optic World több mint 10 éve kínál Szentes és a környezõ kistérségek lakói számára – kedvezõ áron – igazán színvonalas termékeket. Tavaly megnyitott új, kellemes hangulatú üzletükben hatalmas területen, óriási választékban találhatók szemüvegkeretek és lencsék. Az ide betérõ vásárlót képzett szakemberek és barátságos, szép környezet fogadja, hisz az itt dolgozók azt vallják, hogy ez egy kölcsönös bizalomra épülõ hosszú távú kapcsolat vevõ és értékesítõ között. A városban egyedülállóan felszerelt szemészeti rendelõjükben Dr. Gyovai Judit szemész szakorvos, kontaktológus várja a betegeket.
Folyamatos akciókkal lepik meg a lakosságot, jelenleg multifokális -vékonyított – és fényre sötétedõ lencséket is kínálnak 50% kedvezménnyel!
Aki szakrendelésre kíván bejelentkezni keddi és csütörtöki napokra 9.00-tõl 15.00 óráig, az személyesen, vagy a 30/367-4696-os és a 63/444-543-as telefonon kaphat idõpontot. Az üzlet hétfõtõl péntekig 8.30-tól 17.30-ig, szombaton 8.00-tól 12.00 óráig várja a vásárlókat.            (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.