Szentesi Majális – Új szemlélettel

Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Mûvelõdési Központ szervezésében a Szentesi MAJÁLIS programja a következõ:

Április 30-án a Luther Márton téren 18 órától  NÉPZENEI SOKADALOM lesz. Közremûködnek a Jövõnkért Alapfokú Mûvészeti Iskola néptánccsoportja, a Pengetõ Citerazenekar, a KOLO együttes és a Dobbantó Néptánccsoport.
Az Ifjúsági parkban 20.30 órakor kezdõdik a BACK II BLACK élõ koncert.
Május 1-én a Pusztai László Sporttelepen a hagyományos sportprogramok a Szabadidõs Sportklub szervezésében fogadják a majálisozókat.
A Sportmajális – Ügyességi- és sportrendezvények, szórakoztató programok sorát tartogatja. 8.00 órakor kezdõdik a Gerecz Elemér Horgászegyesület horgászversenye. 9.00 óra a  szakszervezetek kispályás labdarugó tornájának kezdete. 9.00 órától a Városi Tûzoltóság amatõr tûzoltók versenyével és  technikai bemutatókkal enged bepillantást a nézelõdõknek a szakma fortélyaiba.
11.00 órakor kezdõdik a  szentesi óvodások és általános iskolák tornacsoportjainak versenye. 14.00 órától a Szentesi Kinizsi Lovas szakosztálya póni bemutatót és lovagoltatást szervez. Párhuzamosan a  Szentesi Fogathajtó Egyesület fogathajtó bemutatójára kerül sor, és ekkor lesz a Szentesi Ebtenyésztõk kutyaszépségversenye is.

Május 1-én „Az Új Szemlélet” rendezvénysorozat programjai az Ifjúsági parkba hívogatják a közönséget. 11 órától Vastag Csaba, az X-FAKTOR gyõztesének mûsora lesz az elsõ mûsorszám.
„Az Új Szemlélet” rendezvénysorozat elõadásai a Fischer Klíma és a Chevrolet Gyula támogatásával valósulnak meg. Így a mûsor része az interaktív gyermekmûsor is Kiss Ramónával és Balogh Edinával, majd Réthy Zsuzsa és Nagy Szilárd, a kecskeméti Katona József Színház mûvészeinek musical mûsora is.
Janicsák Veca, az X-FAKTOR nõi gyõztesének mûsora valamint Sinka Zsolt erõemelõ világbajnok rekordkísérlete, a 12. rekord felállítása ugyancsak a program része. Mûsorvezetõ: Németh Kristóf.

Szórakozzanak jól, érezzék jól magukat!

Ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=3LYW57V79XU

Egy hozzászólás “Szentesi Majális – Új szemlélettel” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    LAMPIONOS SÉTA IS LESZ!

    A hagyományokhoz híven, idén is megrendezik a lampionos sétát.

    Szerezz be gyertyát, fáklyát, készíts lampiont vagy egyéb világító alkalmasságot. Hagyd most otthon egy kis időre napi gondjaidat és hozd magaddal helyette jókedvedet, barátságodat! Hívd el barátaidat, gyerekeidet, szüleidet, ismerőseidet!

    Bízva az égiek segítő közreműködésében is (reméljük jó idő lesz), várunk Téged, gyere velünk, és találkozzunk a Díszkútnál este 20:00-kor, április 30-án.

    Világítsuk be a város utcáit együtt! – kaptuk a felhívást a szentesi önkormányzat Kabinetirodájától.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.